Qwerty10 Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 15 8 Mart 2023 #1 Arkadaşlar merhaba, kepek yapmayan saç dökülmesine karşı güzel arınma yapan ve saç egzamasına karşın etkili yumuşatan erkek şampuan önerir misiniz? Kullandığınız ferah bir şampuan. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mart 2023
Arkadaşlar merhaba, kepek yapmayan saç dökülmesine karşı güzel arınma yapan ve saç egzamasına karşın etkili yumuşatan erkek şampuan önerir misiniz? Kullandığınız ferah bir şampuan.
L Lordenmarious Kilopat Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 416 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Mart 2023 #2 Ben kepek sorunum için Prozinc Arındırıcı Şampuan kullanıyorum. Prozinc Arındırıcı Şampuan | Prozinc Prozinc | Ürünlerimiz | Prozinc Arındırıcı Şampuan www.prozinc.com.tr İlk yıkamada kepekten kurtuldum, şu anda da düzenli olarak kullanmaya devam ediyorum ve saçımdaki yağlanma oranının azaldığını söyleyebilirim. Ben Amazon TR'den almıştım, ProZinc Mor Set 3 Adet Yağlı 300 ml : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik 185 TL fiyatla satan N11 satıcıları da var bakmak isterseniz.
Ben kepek sorunum için Prozinc Arındırıcı Şampuan kullanıyorum. Prozinc Arındırıcı Şampuan | Prozinc Prozinc | Ürünlerimiz | Prozinc Arındırıcı Şampuan www.prozinc.com.tr İlk yıkamada kepekten kurtuldum, şu anda da düzenli olarak kullanmaya devam ediyorum ve saçımdaki yağlanma oranının azaldığını söyleyebilirim. Ben Amazon TR'den almıştım, ProZinc Mor Set 3 Adet Yağlı 300 ml : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik 185 TL fiyatla satan N11 satıcıları da var bakmak isterseniz.