Kepek yapmayan şampuan önerisi

Kaworu NAGİSA

Centipat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Head & shoulders ve clear gibi markalar kepek yapıyor, önerebileceğiniz kepek şampuanı var mıdır? Parası çok önemli değil.

Head & shoulders ve clear gibi markalar kepek yapıyor, önerebileceğiniz kepek şampuanı var mıdır? Parası çok önemli değil.
Derinex kullanıyorum düzenli bir süre kullanınca işe yarıyor, ayrıca şampuan değiştirincede kepek çoğalıcakdır o yüzden sık sık şampuan değiştirmemeye çalış.

Hiç Konazol kullandınız mı?

Dostum kepeği sadece şampuan yapmıyor saçını yıkadığın su yapıyor olabilir ben İzmir'de yaşarken hiç kepek olmayan saçım kepeklenmeye başlamıştı onu da göz önüne al

Derinex kullanıyorum düzenli bir süre kullanınca işe yarıyor, ayrıca şampuan değiştirincede kepek çoğalacakdır o yüzden sık sık şampuan değiştirmemeye çalış.

Hocam 3 4 ay head & shoulders kullandım fakat kepek geçmemişti hiç teşekkürler.

Dostum kepeği sadece şampuan yapmıyor saçını yıkadığın su yapıyor olabilir ben İzmir'de yaşarken hiç kepek olmayan saçım kepeklenmeye başlamıştı onu da göz önüne al.

Teşekkürler.

Para önemli değilse
Vichy Dercos Anti-Dandruff
Öneririm.

Yalnız bunun Kuru Saçlar ve Yağlı saçlar gibi çeşitleri var. Tamamen ters etki yapıyor yanlış alırsanız. Saç derinize uygun olanı almanız lazım.

Edit:Şunuda ekleyeyim internette çok sahtesini satanda var.

Teşekkürler deneyeceğim.

Hocam derinexi düzenli kullanınca çözülüyor anlamında demiştim.

@Kaworu NAGİSA bir de eczaneye bir bakmanı öneririm, ben eczaneden 2 seferdir 120TL'ye alıyorum internette 260TL.

derinex Anti Dandruff Çay Ağacı, Selenyumlu Kepek Karşıtı Şampuan 250 ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol dediğiniz ürün bu değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…