love1 Decapat Katılım 17 Aralık 2022 Mesajlar 497 Çözümler 4 6 Ağustos 2024 #1 Keratin saç dokulmesine veya saca zarar verir mi?
Kaiselk Decapat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 614 Çözümler 3 Yer Kocaeli / İzmit Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Intel Core i7-11370H 3.30 GHz Ekran Kartı: Geforce GTX 1650 4GB RAM: 8GB SSD: 512GB Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #2 love1 dedi: Keratin saç dokulmesine veya saca zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam keratin olduğundan emin misiniz? Kreatin olmasın o? Çünkü keratin zaten saçtaki proteinin adı.
love1 dedi: Keratin saç dokulmesine veya saca zarar verir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam keratin olduğundan emin misiniz? Kreatin olmasın o? Çünkü keratin zaten saçtaki proteinin adı.
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.676 Makaleler 5 Çözümler 38 6 Ağustos 2024 #3 Kaiselk dedi: Hocam keratin olduğundan emin misiniz? Kreatin olmasın o? Çünkü keratin zaten saçtaki proteinin adı. Genişletmek için tıkla... Kuaförlerin yaptığı bir uygulamadan bahsediyor. Ben faydalı bir işlem diye biliyorum.
Kaiselk dedi: Hocam keratin olduğundan emin misiniz? Kreatin olmasın o? Çünkü keratin zaten saçtaki proteinin adı. Genişletmek için tıkla... Kuaförlerin yaptığı bir uygulamadan bahsediyor. Ben faydalı bir işlem diye biliyorum.
6 613366 Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.744 Makaleler 23 Çözümler 77 6 Ağustos 2024 #4 GoDd1 dedi: Kuaförlerin yaptığı bir uygulamadan bahsediyor. Ben faydalı bir işlem diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Uzamasına zararlı biraz etkisi var.
GoDd1 dedi: Kuaförlerin yaptığı bir uygulamadan bahsediyor. Ben faydalı bir işlem diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Uzamasına zararlı biraz etkisi var.
Kaiselk Decapat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 614 Çözümler 3 Yer Kocaeli / İzmit Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Intel Core i7-11370H 3.30 GHz Ekran Kartı: Geforce GTX 1650 4GB RAM: 8GB SSD: 512GB Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #5 GoDd1 dedi: Kuaförlerin yaptığı bir uygulamadan bahsediyor. Ben faydalı bir işlem diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Kategori kişisel bakımmış hocam, ben de gaza gelip vücut geliştirme sorusu sandım. Kusura bakmayın
GoDd1 dedi: Kuaförlerin yaptığı bir uygulamadan bahsediyor. Ben faydalı bir işlem diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Kategori kişisel bakımmış hocam, ben de gaza gelip vücut geliştirme sorusu sandım. Kusura bakmayın
TheMinor Centipat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 512 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12600KF/Asus Dual RTX 4060 Tİ 8GB/16 GB 3600Mhz/Asus Prime H610m-K D4/Kingston NV2 SNV2S Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #6 Vallahi pederde 40 yaşında saç dökülmesi var ben 2 yıl kullandım sorun yaratmadı. Kaiselk dedi: Kategori kişisel bakımmış hocam, ben de gaza gelip vücut geliştirme sorusu sandım. Kusura bakmayın Genişletmek için tıkla... La kreatin değil keratinmiş yazdım bende o kadar.
Vallahi pederde 40 yaşında saç dökülmesi var ben 2 yıl kullandım sorun yaratmadı. Kaiselk dedi: Kategori kişisel bakımmış hocam, ben de gaza gelip vücut geliştirme sorusu sandım. Kusura bakmayın Genişletmek için tıkla... La kreatin değil keratinmiş yazdım bende o kadar.
Kaiselk Decapat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 614 Çözümler 3 Yer Kocaeli / İzmit Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Intel Core i7-11370H 3.30 GHz Ekran Kartı: Geforce GTX 1650 4GB RAM: 8GB SSD: 512GB Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #7 TheMinor dedi: Vallahi pederde 40 yaşında saç dökülmesi var ben 2 yıl kullandım sorun yaratmadı. La kreatin değil keratinmiş yazdım bende o kadar. Genişletmek için tıkla... Hocam tezgah bu!
TheMinor dedi: Vallahi pederde 40 yaşında saç dökülmesi var ben 2 yıl kullandım sorun yaratmadı. La kreatin değil keratinmiş yazdım bende o kadar. Genişletmek için tıkla... Hocam tezgah bu!
TheMinor Centipat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 512 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12600KF/Asus Dual RTX 4060 Tİ 8GB/16 GB 3600Mhz/Asus Prime H610m-K D4/Kingston NV2 SNV2S Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #8 Kaiselk dedi: Hocam tezgah bu! Genişletmek için tıkla... Tezgah lan bu(!)
love1 Decapat Katılım 17 Aralık 2022 Mesajlar 497 Çözümler 4 6 Ağustos 2024 #9 Kaiselk dedi: Hocam keratin olduğundan emin misiniz? Kreatin olmasın o? Çünkü keratin zaten saçtaki proteinin adı. Genişletmek için tıkla... Kuaforlerdeki keratinden bahsediyorum birinden duymustum ben zararsiz diye biliyordum o yuzden soruyorum. 613366 dedi: Uzamasına zararlı biraz etkisi var. Genişletmek için tıkla... Ne kadar yani ben sacimi kestirmistim şu an sacin omzumun biraz ustunde. GoDd1 dedi: Kuaförlerin yaptığı bir uygulamadan bahsediyor. Ben faydalı bir işlem diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Kaiselk dedi: Hocam keratin olduğundan emin misiniz? Kreatin olmasın o? Çünkü keratin zaten saçtaki proteinin adı. Genişletmek için tıkla... Kuaforlerdeki keratinden bahsediyorum birinden duymustum ben zararsiz diye biliyordum o yuzden soruyorum. 613366 dedi: Uzamasına zararlı biraz etkisi var. Genişletmek için tıkla... Ne kadar yani ben sacimi kestirmistim şu an sacin omzumun biraz ustunde. GoDd1 dedi: Kuaförlerin yaptığı bir uygulamadan bahsediyor. Ben faydalı bir işlem diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.