Mutluww Hectopat Katılım 18 Ağustos 2017 Mesajlar 180 7 Temmuz 2020 #1 Bildiğim kadarıyla keratin yaptırınca duştan sonra saç stili bozulmuyor yani eskisi kadar canlı durmasa da saç aynı şekil de kalıyor, daha önce yaptırıp memnun kalan var mı?
Bildiğim kadarıyla keratin yaptırınca duştan sonra saç stili bozulmuyor yani eskisi kadar canlı durmasa da saç aynı şekil de kalıyor, daha önce yaptırıp memnun kalan var mı?
VİTO SCALETTA... Decapat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 352 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2020 #2 Benim okulumda bir abi var cidden saçı mükemmel duruyor yapay falanda durmuyor saçıyla oynuyor falan bir şey olmuyor yaptırıcaksan yaptır.
Benim okulumda bir abi var cidden saçı mükemmel duruyor yapay falanda durmuyor saçıyla oynuyor falan bir şey olmuyor yaptırıcaksan yaptır.
xelys Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 252 8 Temmuz 2020 #3 Yapma keratin çevremde keratin yapıp saçı dökülenleri tanıyorum ama çok yapıcam diyorsan da yap gitsin.
Yapma keratin çevremde keratin yapıp saçı dökülenleri tanıyorum ama çok yapıcam diyorsan da yap gitsin.