Kerbal Space Program 2 950 TL'den satışa çıktı!

@Terrlian hocam Türkiye şartlarında bencesi yok, indie oyun, fizik kısmına yoğunlaşıyor. İlk oyunun fizik kısmı gayet iyi zaten muhtemelen grafikleri çok daha iyi düzeye getirdiler. Ayrı bir ilgisi olmayan insan bu oyuna 950 TL vermez. Ne kadar güzel olsa da hak etmez bu kadarı.

Buraya ağır şeyler yazardım ama kendimi yormayacağım. Evet, paramız değersiz ama mesele bu değil. Oyun 50 dolar. Üstelik erken erişim oyunu. Oyunun en pahalı satıldığı ülkelerden biriyiz.

Üstelik Arjantin'de oyun 350 lira.

Bize niye ayrımcılık, faşistlik yapılıyor peki? Bölgesel fiyatlandırma sadece bize yapılmıyor herhalde.

Bu firmadan bundan sonra oyun alan ne olsun. Oyuna da bir sürü olumsuz yorum geliyor. Umarım devamı gelir, oyun da Steam'in çöplüğü içine hızlıca gider. Yapılan şey ırkçılıktan başka bir şey değil.

Bu oyun zaten çöp. Gazzık fiyatı basmışlar. Geliştiricisinden hiç oyun almadım, almayacağım.

Türkiye'de bu tür oyunlara kafası yetecek fazla insan yok. O yüzden olabilir.

Gayet haklı bir yorum.
Oyunu çözdükten sonra ciddi ciddi aya roket yollayabilecek kadar kapasiteye sahip olabilirsiniz.

Ben aynısını Türkçe olmayan oyunlar içinde yapılmasini isterim. Bir oyunda o bölgenin dili yoksa tam fiyattan çıkartılması sacmalik benim gözümde sadece bu oyuna yönelik demiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…