Kerbal Space Program 2 950 TL'den satışa çıktı!

Birincisi var. İkincisi indirime girdiğinde mutlaka alacağım.

Oyunu çalıştırmada ve oynamaya çalışmakta başarılar çoğu inceleme oyunu açamamışlar bile açanlarda da dediğim gibi çok fazla Engine eklendiğinde çok fazla kasıyormuş.

Steam hala bölgesel fiyatlandırma kullanıyor, dolar kuru şu anda Steam'de 10'a sabitli. Otomatik olarak fiyat çıkarıyor, EA veya o tarz ulusal firmalar gibi olmayan şirketler direkt oyunu Steam'e gönderirken next next yapıyor. Doğal olarak bu fiyatta çıkıyor, fiyatı gayet normal hatta ucuz bile. Hak eder mi bilmiyorum ama fiyatlandırma normal ve yapacak bir şey yok.

2950TL sandım bi an korktum. Neyse 1. Oyununu alır oynarız o daha ucuzmuş.

Dolar fiyatından bile pahalıya satılıyor oyun. Açık açık ırkçılık var fiyatlandırmada. Biz bu ülkelerin refah seviyesinde değiliz. Adamlar da bunu biliyor. Dediğin gibi bir şey olsa Arjantin'de 308 TL'ye satılmazdı.

Fikrinize saygım var ancak desteklemiyorum, gerçek kur fiyatı ile satılıyormuş şu an. Benim kafam yeni bastı. Hocam yine de zannetmiyorum ya, firma büyük bir firma değil sanırım. Irkçılık niye yapsın ki.

2950 TL'den satışa çıktı diye okudum dedim neymiş bu oyun böyle. Almazsınız ya da korsanını beklersiniz olur biter, kim takar Kerbal'ini space Program'ını sanki AAA oyun.

Aynı şekilde bende nasıl 2950₺ olabilir diye ufak çaplı bir meraka girdim.

Değer mi değmez gibi, crack çıktığı gibi denenir çok da kasmaya gerek yok bence. 950₺ edeceğini de sanmıyorum.

Steam hala bölgesel fiyatlandırma kullanıyor, dolar kuru şu anda Steam'de 10'a sabitli.
Sabit bir dolar kuru falan yok. Steam'in Türkiye için firmalara önerdiği dolar kuru 10'a sabit şu anda. İsteyen dolar kurunu 30TL baz alarak da oyununu satışa çıkarabilir. EA, Ubisoft gibi nispeten büyük sayılabilecek firmalar her ülke için "X ülkesinin ekonomisi şu durumda, o ülkede oyunumuzu bu fiyattan satalım." diye derin düşünmüyorlar. Steam'in önerdiği kurdan satışa çıkarıyorlar, bu sayede biz 50 dolarlık oyunu 950TL'den değil de 500TL'den alıyoruz.

Kerbal Space Program 2 ise direkt olarak oyunu dolar kurunu 19 olarak hesaplayıp Türkiye'de satışa çıkarmış. İnsanlar bu noktada eleştiri yapmak da gayet haklı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…