Kerbal Space Program 2 950 TL'den satışa çıktı!

Acaba bizim piyasaya uzun süre doları 3 ten tutarak oyun sattıklarında diğer ülkelerdeki insanlar da böyle saçma bir düşünceye sahip oldular mı ?

@HoundsOfJustice Emin olun o insanların öyle dertleri yok. Evlerinde mojito içerek rahat rahat oyunlarını oynuyorlar. Yok A ülkesinde bizden 5 dolar fazlaymış diye düşündüklerini sanmıyorum. Kaldı ki o kuru çoğu firma takmıyordu zaten.

Sabit dolar kurundan bahsettiğim şey iste önerme olayı. EA, Ubisoft mevzusunu bilemeyeceğim ancak bunu bir kaç firma yapıyor. Bakınız Microsoft ve onun ürünü olan Xbox Game Pass.

Steam'in önerilen kurunu koymak yerine özellikle dolar kurunu araştırıp ona göre fiyat biçtilerse ben bunda bir bit yeniği ararım. Adamlar özellikle Türk lirasının dolara karşı değerine bakıp ona göre fiyat koyarken Arjantin, Brezilya gibi ülkelerde bunu yapmamış. Bize mi düşmanlar yoksa hiç satmayacağını mı düşündüler emin değilim. Yine de 2500 incelemede %48 olumlu almayı başarmış bir oyun 50TL'de olsa şu ekonomi de "Çok ucuzmuş." deyip almazdım. Zaten millet oyunu açmayı da başaramamış. Atomic Heart gibi GTX 1650'nin bile yüksek ayarlarda 60+ FPS verebilmeyi başardığı bir oyundan açılmayan bir oyuna geçmek hiç hoş değil. Hele ki Hogwarts Legacy gibi sırf evrenin ekmeğini yiyerek kaliteli gibi düşünülen bir oyun da değilse daha da batar bu oyun.

İstediği sistem gereksinimi de komik zaten. Min 1080 veya 2060 kart, önerilen ise 3080 istiyor. Birde erken erişime koymuşlar bari 950TL yerine 450TL koyup tamamen çıkınca zamlasınlardı. Irkçılık yaptıklarını düşünüyorum.

Portal RTX'e rakip çıktı desene.
Portal RTX önerilen sistem özellikleri:
  • RECOMMENDED:OS: 64-bit Windows 10 / Windows 11
  • Processor: Intel i7-6700, AMD Ryzen 5 3600
  • Memory: 16 GB RAM
  • Graphics: NVIDIA GeForce RTX 3080
  • Storage: 25 GB SSD available space

@490836 yorumlara baktım da açılmıyormuş bile 2019 dan beri ertelediler diye biliyorum sonuç hüsran. Gerçi benim pek umrumda değil hiç oynamadım bu oyunu ama sevenler için üzücü.

• MINIMUM:
    • Requires a 64-bit processor and operating system
    • Processor: AMD Athlon X4 845 @3.5 GHz or Intel Core i5 6400 @ 2.7 GHz
    • Memory: 12 GB RAM
    • Graphics: nVidia RTX 2060 w/ 6GB VRAM, nVidia GTX 1070 Ti w/8GB VRAM, AMD Radeon 5600XT w/ 6GB VRAM
Athlon X4 845 ile 1070 Ti, 2060, 5600 XT'nin yan yana geldiği bir sistem var mı acaba çok merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…