Kerbal Space Program Türkçe yama

TRMKTR

Decapat
Yer
Dünya
Steam'den indirimlerle birlikte aldım, 2.'si çıkacak ama önce 1.'sini oynamak istiyorum. Türkçe yama var mıdır acaba?

Peki hocam iade etmeye kalksam ne kadar sürer acaba?

1 ya da 2 gün içerisinde iade edilir mi? Çünkü oynayış sürem daha 2 saati geçmedi ve alalı 5 gün kadar oldu

Son düzenleme:
aynı gün onaylanıyor iade işlemleri. 14 gün içinde 2 saati aşmayan oturumlarda iadeler kabul oluyor. Direkt iade edin

Aynı gün iade edilir ama bakiyeyi 7 gün kullanamazsınız.

24 saat sonra kullanılabilir hale geliyor. Eğer çok iade yapan biriyseniz 7 gün gibi bir süreye çıkıyor.

Merhaba arkadaşlar,

Elimde makine çevirisi yapılmış bir dosya mevcut. İlgilenenler için kullanıma sunuyorum.
Oyun sürümüm: 1.12.5.03190

Dictionary. CFG dosyasını, oyunun yüklü olduğu klasördeki şu konuma yapıştırın:
~/kerbal space Program/GameData/Squad/Localization
Dosyayı yapıştırırken, değiştirme isteğini kabul edin.

uyarı: oyunun ana giriş ekranında Türkçe karakter sorunları yaşayabilirsiniz.
uyarı: makine çevirisi yapıldığı için bazı kelimeler tam anlamıyla çevrilmemiş olabilir. İsterseniz
dictionary.cfg dosyasını düzenleyerek ilgili kelimeleri değiştirebilirsiniz.

EKSTRA BİLGİ:
Yeni sürümler ve eski sürümler için her seferinde çeviri aramanıza gerek kalmadan, kendi dosyanızı kendiniz çevirebileceğiniz kurulum talimatlarını aşağıda bulabilirsiniz. Editör hatası nedeniyle bu talimatları burada paylaşamadım, ancak dilerseniz erişebilirsiniz.

[KURULUM TALİMATLARI]

İyi oyunlar dilerim!

Merhaba arkadaşlar önceki iletimden birkaç gün sonra çeviri dosyasında bayağı bir iyileştirme yaptım.

• Giriş ekranındaki Türkçe karakter sorunları.
  • Dictionary. CFG dosyasındaki makine çevirilerini düzeltme, düzenleme [%80 Türkçeye çevirilmiştir] geri kalanı makine çevirisidir.

GitHub'dan ulaşmak isterseniz:
https://github.com/9Fahrenheit/Kerbal-Space-Program-T-rk-e-Yama-Makine-evirisi-.git

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…