Çözüldü Kerbal space programdan geldiği iddia edilen link

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mehmet Akif T

Hectopat
Yer
Malatya/Yeşilyurt
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Laptop Özellikleri:Ryzen 7 4700U 16GB Ram 256GB Depolama APU ekran kartı.(LAPTOP Lenovo E15)
Meslek
Öğrenci
Hocalarım Technopat'ta takılırken mail bildirimini fark ettim İngilizcem Rust'ta adama info vermeye yetiyor ama buna tam yetmedi. Yanlış anlamadıysam Kerbal Space program alırsanız hesabınız Private Division hesabı olur diyor fakat satın almadım?
E posta:

Screenshot_20210902-042807_Email.jpg

Upgrade my account yazan yerdeki link:]https://click.newsletter.privatediv...5eb9cd16a046d79be064c22aae21fa11588889e6a6afe[/ISPOILER
Linki VirusTotal'e attıktan sonra sonuçlar:
https://www.virustotal.com/gui/url-...46dec9248d7197a87c3f06ee-1630546444/detection

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Anlamaddığım halde yazıyorum.
Kerbal space programını veya genişletmelerini satın almak ve indirmek için kullanılan kerbal hesabınız artık özel bölüm hesabı olacaktır.
Özel klasman hesabınız tüm özel klasman hesabı tercihlerinizi oyun satın alımlarınızı ve oyun indirmelerinizi yönetmek için tek adres olacaktır
Kerbal hesabınızın özel bölüm hesabına yükseltmeisni tamamlamak için lütfen bu bu bağlantıyı ziyaret edin -kırmızı tuş-
Mevcut kerbal hesabı kimlik bilgileriniz kullanarak oturum açın ve verilen adımları izleyin
Lütfen unutma: Kerbal space program web mağzasında yapılan önecki kerbal space program satın alımlarının indşrme bağlantılarına erişmek için hesabınızı özel bölüm hesabına yükseltmeinz gerekir

Sorun olduğunda falan bize mail adresinden ulaşın falan diyor kana.
Kerbal space programını veya genişletmelerini satın almak ve indirmek için kullanılan kerbal hesabınız artık özel bölüm hesabı olacaktır.
Özel klasman hesabınız tüm özel klasman hesabı tercihlerinizi oyun satın alımlarınızı ve oyun indirmelerinizi yönetmek için tek adres olacaktır
Kerbal hesabınızın özel bölüm hesabına yükseltmeisni tamamlamak için lütfen bu bu bağlantıyı ziyaret edin -kırmızı tuş-
Mevcut kerbal hesabı kimlik bilgileriniz kullanarak oturum açın ve verilen adımları izleyin
Lütfen unutma: Kerbal space program web mağzasında yapılan önecki kerbal space program satın alımlarının indşrme bağlantılarına erişmek için hesabınızı özel bölüm hesabına yükseltmeinz gerekir

Çözüm

Ingilizcem kötüdür de anlamamıştım.Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı