Kerem Aktürkoğlu, Fenerbahçe'de!

Omer7hd

Picopat
Yer
Santa Fe
Daha fazla  
Galatasaray'ın eski futbolcusu Kerem Aktürkoğlu İstanbul'a 21.30 suları iniş yaptı. Fenerbahçe atkısı ile poz verdi. Hem Galatasaray taraftarı hem de çoğu Fenerbahçe taraftarı Kerem'i istemese de, Kerem Fenerbahçe'ye geldi. Ancak bu transfer en az 80 milyon euro'ya patlayacak. Detaylar:
Transfer bedeli: 22.5 milyon euro.
Fenerbahçe'nin şampiyonlar ligine katılamaması yüzünden: -40M euro.
Maaş, 2 villa, karısına özel kreş, ailesine ek para: 20M euro.

1'er 2'şer milyon fazla versek bütün cinconu toplayacağız herhalde. Barış da geliyordu en son.
Cincon dediğin takım senden büyük.

Türk futbol tarihinde ilk kez üç büyüklerin hepsinin istemediği bir transfer gerçekleşti. Ne diyeyim hayırlısı olsun inşallah yarın veya öbür gün çıkıp ben GS'liyim demez.
Yedek kulübesinde Galatasaray'ın şampiyonluğunu izler.

Cincon dediğin takım senden büyük.

Yedek kulübesinde Galatasaray'ın şampiyonluğunu izler.
İstediğiniz ne kadar topçu varsa hepsi bize geliyor Yediğiniz çalımların artık haddi hesabı yok.

İstediğiniz ne kadar topçu varsa hepsi bize geliyor yediğiniz çalımların artık haddi hesabı yok.

Biz şerefli kulüp olduğumuz için kerem size geldi. Biz normalde bekletebilirdik ve kerem size gelmeyebilirdi ama çok şükür şerefli ve Türkiye'de tek bir takımız.

Biz şerefli kulüp olduğumuz için kerem size geldi. Biz normalde bekletebilirdik ve kerem size gelmeyebilirdi ama çok şükür şerefli ve Türkiye'de tek bir takımız.

Madem o kadar şereflisiniz, efsane futbolcularınızın yarısı neden ülkeye giremiyor, sizin eski topçunuz bize gelince neden Türkiye'nin en şerefli kulübüne geldim diyor?

Madem o kadar şereflisiniz, efsane futbolcularınızın yarısı neden ülkeye giremiyor, sizin eski topçunuz bize gelince neden Türkiye'nin en şerefli kulübüne geldim diyor?

Bir kere Türkiye'nin en büyük kulübüne geldim diyor o da yalan. 13 senedir şampiyon olamıyorsunuz. Avrupa'dan kupa getiren ilk ve tek Türk takımıyız? Tabii hakemlere para verdiğiniz için, size şerefli demek doğru olmaz. 16-17 senedir şampiyonlar ligi'ne gidemiyorsunuz. Ve ilk başta dediğin hakan şükür var o da efsane falan değildi. Chobani ile para için sponsorluk imzalayan bir takımın taraftarı ile konuşmayı kendime yakıştırmıyorum.

Hocam 21.30 değil 22.30 falan 9 buçukta Selanik civarlarındaydı

Fazla futbolla ilgilenmekten mi algınız kayıp yoksa başka bir şey mi var bilmiyorum. Süper Lig'de 20 takım var, diğer liglerden de bir 60 eklesen. 80 tane spor kulubü var, 79 tanesi şerefsiz sadece Fenerbahçe şerefli değil mi? Allah rızası için ettiğiniz hakaretleri biraz düşünün, öyle konuşun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…