Kergo evde yokken gelirse ne yapılmalı?

Gusionn

Centipat
Daha fazla  
Bugün Trendyol'dan 500 TL'lik bir ürün sipariş verdim. Ama sonradan bir planım çıktı. Hafta evde olamayacağım. İptal etmek de istemiyorum. Ürün yüksek ihtimalle yarın kargoya verilecek. Verilen kargo şirketini arayarak ürün teslim tarhini değiştirebiliyor muyuz?

Trendyol Express ile gelecekse sana kargoya verildiği vakit mesaj gelecek verdik kargoya diye, link atacaklar, oraya girip detaylıca bilgilerini görebileceğin bir sayfa olacak ve ''teslimat adresini değiştir, komşuma bırak'' gibi seçenekler olacak, dilediğin gibi oradan ayarlayabilirsin.

Karşı komşuya bırakabilir bırakmazssa bile şubeye gider oradan da gidip teslim alabilirsiniz.

Komşuya bırakılsın diye bir seçenek var onu kullanabilirsin.

Muhtemelen kargocu geldiğinde seni arayacaktır. Telefon ettiğinde aç ve komşuya veya tanıdığın esnaflara bırakmasını rica et. Ben öyle yapıyorum sorun yaşamadım.

Adresinize yakın komşunuza akrabanıza ya da mahallenizde tanıdık bir esnafa yönlendirin kargoyu teslim alsınlar.

Evde yoksan ertesi gün tekrar gelirler. Eğer yine yoksan şubeye gider. Birkaç gün içerisinde alınmaz ise iptal edilir. (Başlığı baz alarak yorumlanmıştır.)

Kergoyu teslim etmek için geldiklerinde evde yoksan şubeye gider kergon.

Kapanmadan veya açılmadan önce şubeye git. Kargonu al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…