kerimkskn Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 163 Yer Konya 22 Ekim 2020 #1 Şimdi bu dönemlerde canlı ders görüyoruz ve benim adım Kerim ama hocalar bana Kerem diyor. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ekim 2020
Şimdi bu dönemlerde canlı ders görüyoruz ve benim adım Kerim ama hocalar bana Kerem diyor. Ne yapmalıyım?
V VGAMonitorluAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 4.062 Çözümler 108 22 Ekim 2020 #2 Hocaları uyarabilirsin mesela, nasıl fikir?
Kerem.Arslan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2018 Mesajlar 1.436 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #3 kerimkskn dedi: Şimdi bu dönemlerde canlı ders görüyoruz ve benim adım kerim ama hocalar bana kerem diyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Adra adındaki arkadaşıma Arda diyorlar. Bir şey olacağını sanmam. Takma kafana pek. Bana da Kerim diyorlar arada.
kerimkskn dedi: Şimdi bu dönemlerde canlı ders görüyoruz ve benim adım kerim ama hocalar bana kerem diyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Adra adındaki arkadaşıma Arda diyorlar. Bir şey olacağını sanmam. Takma kafana pek. Bana da Kerim diyorlar arada.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 22 Ekim 2020 #4 Yapabiliyorsan ismini "ADIM KERİM" yap.
Bilham Kilopat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 766 Çözümler 31 Yer Doğu Karadeniz Daha fazla Sistem Özellikleri HUAWEI Matebook D15 2020 Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #5 Bu konu ciddi bir konu mu gerçekten?
kerimkskn Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 163 Yer Konya 22 Ekim 2020 #6 Bilham dedi: Bu konu ciddi bir konu mu gerçekten? Genişletmek için tıkla... Gerçekten ciddiyim. Kayseri Mantısı dedi: Yapabiliyorsan ismini "adım kerim" yap. Genişletmek için tıkla... Belki denerim. Kerem.Arslan dedi: Adra adındaki arkadaşıma arda diyorlar. Bir şey olacağını sanmam. Takma kafana pek. Bana da kerim diyorlar arada. . Genişletmek için tıkla... Bozuldum ama sadece fen hocası öyle diyor ve sosyal. VGAMonitorluAdam dedi: Hocaları uyarabilirsin mesela, nasıl fikir? Genişletmek için tıkla... Denerim.
Bilham dedi: Bu konu ciddi bir konu mu gerçekten? Genişletmek için tıkla... Gerçekten ciddiyim. Kayseri Mantısı dedi: Yapabiliyorsan ismini "adım kerim" yap. Genişletmek için tıkla... Belki denerim. Kerem.Arslan dedi: Adra adındaki arkadaşıma arda diyorlar. Bir şey olacağını sanmam. Takma kafana pek. Bana da kerim diyorlar arada. . Genişletmek için tıkla... Bozuldum ama sadece fen hocası öyle diyor ve sosyal. VGAMonitorluAdam dedi: Hocaları uyarabilirsin mesela, nasıl fikir? Genişletmek için tıkla... Denerim.
ableben Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 2.364 Çözümler 5 22 Ekim 2020 #7 Hocanın telefon numarasını ver terbiye verelim. Kimse Kerimlere Kerem diyemez.
M MrCoffee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 1.422 Çözümler 1 Yer Big Bang, Sombrero Gökadası, M104 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ekim 2020 #8 kerimkskn dedi: Şimdi bu dönemlerde canlı ders görüyoruz ve benim adım kerim ama hocalar bana kerem diyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Ne yapayım hoca mı olayım? Hocaya adınızın Kerem olduğunu söyleyin. Hocam bu arada o dertle yaşanmaz. On dakika dahi yaşayamazsın.
kerimkskn dedi: Şimdi bu dönemlerde canlı ders görüyoruz ve benim adım kerim ama hocalar bana kerem diyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Ne yapayım hoca mı olayım? Hocaya adınızın Kerem olduğunu söyleyin. Hocam bu arada o dertle yaşanmaz. On dakika dahi yaşayamazsın.
Federico Valverde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 1.080 Makaleler 1 Çözümler 5 22 Ekim 2020 #9 Derde bak be. Allah kurtarsın kardeşim.
Kerem.Arslan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2018 Mesajlar 1.436 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #10 Federico Valverde dedi: Derde bak be. Allah kurtarsın kardeşim. Genişletmek için tıkla... Biz de derdimize dert diyoruz, insanların ne derdi var...
Federico Valverde dedi: Derde bak be. Allah kurtarsın kardeşim. Genişletmek için tıkla... Biz de derdimize dert diyoruz, insanların ne derdi var...