YusuffMorgan Femtopat Katılım 27 Ekim 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #1 Merhaba benim okulda yarın kermes şeyi var yoklama alınır mı?
elmaliturta88 Hectopat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 1.483 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #2 YusuffMorgan dedi: Merhaba benim okulda yarın kermes şeyi var yoklama alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alan hoca var almayan var. Değişiyor bazıları alıp bırakıyor bazıları ders işliyor belirli bir kural yok.
YusuffMorgan dedi: Merhaba benim okulda yarın kermes şeyi var yoklama alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alan hoca var almayan var. Değişiyor bazıları alıp bırakıyor bazıları ders işliyor belirli bir kural yok.
YusuffMorgan Femtopat Katılım 27 Ekim 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #3 elmaliturta88 dedi: Alan hoca var almayan var. Değişiyor bazıları alıp bırakıyor bazıları ders işliyor belirli bir kural yok. Genişletmek için tıkla... Bizde velilerimiz gelip alabilir demişlerdi sanırım yoklama alınmayacak
elmaliturta88 dedi: Alan hoca var almayan var. Değişiyor bazıları alıp bırakıyor bazıları ders işliyor belirli bir kural yok. Genişletmek için tıkla... Bizde velilerimiz gelip alabilir demişlerdi sanırım yoklama alınmayacak