M mrnimbus Yoctopat Katılım 17 Mayıs 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #1 Bugün kermes var ve yoklama alınmış. Bu yasal mı? Ne öğretmen ne öğrenci sınıfta ama yoklama alınıyor bu saçma geldi.
Bugün kermes var ve yoklama alınmış. Bu yasal mı? Ne öğretmen ne öğrenci sınıfta ama yoklama alınıyor bu saçma geldi.
R roxy34 Centipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 705 Çözümler 4 17 Mayıs 2024 #2 mrnimbus dedi: Bugün kermes var ve yoklama alınmış. Bu yasal mı? Ne öğretmen ne öğrenci sınıfta ama yoklama alınıyor bu saçma geldi. Genişletmek için tıkla... Öğretmen yoksa yoklamayı kim alıyor.
mrnimbus dedi: Bugün kermes var ve yoklama alınmış. Bu yasal mı? Ne öğretmen ne öğrenci sınıfta ama yoklama alınıyor bu saçma geldi. Genişletmek için tıkla... Öğretmen yoksa yoklamayı kim alıyor.
SimonFive Hectopat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 1.946 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 5070TI 16gb - AMD RYZEN 5 7600X 32GB RAM- 2TB M2 SSD - Asus Prime B650M-R Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #3 roxy34 dedi: Öğretmen yoksa yoklamayı kim alıyor. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam.
LiXR Decapat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.408 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 Ryzen 5500 16 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Youpıtır Heçkır 17 Mayıs 2024 #4 mrnimbus dedi: Bugün kermes var ve yoklama alınmış. Bu yasal mı? Ne öğretmen ne öğrenci sınıfta ama yoklama alınıyor bu saçma geldi. Genişletmek için tıkla... Bizde de oldu ama yoklama gibi bir şey olmadı.
mrnimbus dedi: Bugün kermes var ve yoklama alınmış. Bu yasal mı? Ne öğretmen ne öğrenci sınıfta ama yoklama alınıyor bu saçma geldi. Genişletmek için tıkla... Bizde de oldu ama yoklama gibi bir şey olmadı.
C Consil55 Picopat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 772 Çözümler 1 17 Mayıs 2024 #5 Öğrencileri okulda tutmak için blöf, asla alınmıyor.
M mrnimbus Yoctopat Katılım 17 Mayıs 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #6 roxy34 dedi: Öğretmen yoksa yoklamayı kim alıyor. Genişletmek için tıkla... Sabah gelip yoklama almış geri gitmiş
roxy34 dedi: Öğretmen yoksa yoklamayı kim alıyor. Genişletmek için tıkla... Sabah gelip yoklama almış geri gitmiş
atogrimers Decipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 1.489 Çözümler 2 Yer Adana, Gürselpaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #7 Biz de dün yaşandı, alınmıyor yoklama filan, sırf öğrenciler gelsin diye yapıyorlar.
M mrnimbus Yoctopat Katılım 17 Mayıs 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #8 atogrimers dedi: Biz de dün yaşandı, alınmıyor yoklama filan, sırf öğrenciler gelsin diye yapıyorlar. Genişletmek için tıkla... Nolur nolmaz rapor aldım zaten de sınıf grubuna alındı yazmışlar ondan sordum
atogrimers dedi: Biz de dün yaşandı, alınmıyor yoklama filan, sırf öğrenciler gelsin diye yapıyorlar. Genişletmek için tıkla... Nolur nolmaz rapor aldım zaten de sınıf grubuna alındı yazmışlar ondan sordum