Kernal Power 4163 reset hatası duvar prizinden kaynaklanır mı?

Furkan Veysel

Picopat
Daha fazla  
Evdeki duvar priziyle ilgili bir sorun olabilir mi? İncehesap'tan aldığım hazır sistem bilgisayarım bazen oyunlarda, bazen normal YouTube'da gezerken reset atıyor. 4 kere servise gönderdim, anakart; işlemci ve PSU değişti lakin sorun hala devam ediyor. Denemediğim yöntem kalmadı, servis de bir türlü çare bulamadı. Sorun neden kaynaklanıyor?

Evdeki duvar priziyle ilgili bir sorun olabilir mi? İncehesap'tan aldığım hazır sistem bilgisayarım bazen oyunlarda, bazen normal YouTube'da gezerken reset atıyor. 4 kere servise gönderdim, anakart; işlemci ve PSU değişti lakin sorun hala devam ediyor. Denemediğim yöntem kalmadı, servis de bir türlü çare bulamadı. Sorun neden kaynaklanıyor?
Evde topraklama var mı?

Tabi evde topraklama yoksa veya önceki/şimdiki elektirikçi/ev sahibi elektirik hatlarında çeşitli "çözerim ben ya" taklaları atmışsa problem olabilir - enerjiyi karşılayan PSU, lakin tüketen sistem. Kernel 41-63 PSU ve enerji kaynaklı bir problemdir... O yüzden aslında sistemin nedir oradan başlaman gerek, dindows çim biçme makinesinin bakımlarını yapmayınca da sorun kaynağı olabiliyor zira.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı