Merhabalar, yaklaşık 1 ay önce yeni SSD aldım ve eski Windows'umu SSD'ye klonladım ve bunları yaptıktan sonra mavi ekran hatasıyla karşılaştım. Sorunun klonlamadan kaynaklı olduğunu düşündüm ve format atmaya karar verdim formatı attıktan bir süre sonra ekran kartı driveri kurarken yine aynı mavi ekran hatasıyla karşılaştım.
Yardımcı olursanız sevinirim.
O adımı atlayın o zaman şimdilik fakat aslında en sağlam kısmı orasıydı. CMD'yi yönetici olarak başlatıp sfc /scannow komutunu girin. Makalenin sonunda da belirtildiği üzere bunu 3 kereye kadar yapmanız gerekebilir.
Kısaca işlevleri; Windows güncellemeleri sonrası kalan gereksiz dosyaları temizleme Windows ISO'larını düzenleme ve sıkıştırma ESD dosyalarınızı ISO'ya çevirme Windows hizmetlerini düzenleme Sistem yedekleme ve geri yükleme Dism++ ile onarım...
Kısaca işlevleri; Windows güncellemeleri sonrası kalan gereksiz dosyaları temizleme Windows ISO'larını düzenleme ve sıkıştırma ESD dosyalarınızı ISO'ya çevirme Windows hizmetlerini düzenleme Sistem yedekleme ve geri yükleme Dism++ ile onarım...
Bunu kullandım ama bir değişiklik olmadı. Birşeyler yüklerken ve bir dosyayı başka bir dosyaya aktarırken sıklaşıyor ve pc yi kapatıp açmam gerekiyor. Ayrıyeten bu işimize yararmı acaba?
Kingston® SSD Manager, kullanıcılara Kingston® Katı Hal Sürücülerinin çeşitli yönlerini izleme ve yönetme olanağı sağlayan bir uygulamadır. Ek olarak, KSM kullanıcılara Kingston için Acronis True Image'a bir yıllık ücretsiz abonelik sağlar.
www.kingston.com
ISO dosyasıyla Windows onarımını mutlaka yapın. Olmazsa SSD'yi çıkarıp sistemi başka bir sürücüye kurun. Minidump dosyanız oluşmadığı için bakamadım ama sorun SSD'de gibi.