thirtyfive Femtopat Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 4 21 Temmuz 2020 #1 1- Kernel data inpage error. 2- Regıstry error. Yarım saat arayla bir mavi ekran alıyorum, yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Temmuz 2020
1- Kernel data inpage error. 2- Regıstry error. Yarım saat arayla bir mavi ekran alıyorum, yardımcı olur musunuz?
C:\kerem Megapat Katılım 6 Şubat 2013 Mesajlar 270 Çözümler 1 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2020 #2 thirtyfive dedi: 1- Kernel data inpage error. 2- Regıstry error. Yarım saat arayla bir mavi ekran alıyorum, yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Bir sürücü yanlış yüklenmiş olabilir. Artı -1 Eksi
thirtyfive dedi: 1- Kernel data inpage error. 2- Regıstry error. Yarım saat arayla bir mavi ekran alıyorum, yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Bir sürücü yanlış yüklenmiş olabilir.
KS KS thirtyfive Femtopat Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 4 21 Temmuz 2020 #3 C:\kerem dedi: Bir sürücü yanlış yüklenmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Sürücüleri düzenleyecek kadar bile açık kalmıyor format denicem ama indiremeden kapanıyor Artı 0 Eksi
C:\kerem dedi: Bir sürücü yanlış yüklenmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Sürücüleri düzenleyecek kadar bile açık kalmıyor format denicem ama indiremeden kapanıyor
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.471 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 21 Temmuz 2020 #4 Minidump Dosyalarını Upload Etme | Technopat Sosyal Dosyalar nerede? Artı 0 Eksi
KS KS thirtyfive Femtopat Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 4 21 Temmuz 2020 #5 Murat5038 dedi: Minidump Dosyalarını Upload Etme | Technopat Sosyal Dosyalar nerede? Genişletmek için tıkla... klasör bomboş Artı 0 Eksi
Murat5038 dedi: Minidump Dosyalarını Upload Etme | Technopat Sosyal Dosyalar nerede? Genişletmek için tıkla... klasör bomboş
C:\kerem Megapat Katılım 6 Şubat 2013 Mesajlar 270 Çözümler 1 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2020 #6 thirtyfive dedi: Sürücüleri düzenleyecek kadar bile açık kalmıyor format denicem ama indiremeden kapanıyor Genişletmek için tıkla... Format dene bence de. Artı 0 Eksi
thirtyfive dedi: Sürücüleri düzenleyecek kadar bile açık kalmıyor format denicem ama indiremeden kapanıyor Genişletmek için tıkla... Format dene bence de.
KS KS thirtyfive Femtopat Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 4 21 Temmuz 2020 #7 Şimdi de Başarısız: nvlddmkm.sys yazdı kernelin altında yok mu yardımcı olabilecek birisi SYSTEM SERVİCE EXCEPTİON hatası aldım şimdi de Son düzenleme: 21 Temmuz 2020 Artı 0 Eksi
Şimdi de Başarısız: nvlddmkm.sys yazdı kernelin altında yok mu yardımcı olabilecek birisi SYSTEM SERVİCE EXCEPTİON hatası aldım şimdi de
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.471 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 22 Temmuz 2020 #8 thirtyfive dedi: klasör bomboş Genişletmek için tıkla... Mavi ekran hatası alıyorsan boş olamaz. Tweak araçları kullanıyorsundur veya hatanın tamamlanmasını beklemiyorsundur, diskte problem vardır yazamıyordur bunlardan biri ayarlarla oynamadıysan. Artı 0 Eksi
thirtyfive dedi: klasör bomboş Genişletmek için tıkla... Mavi ekran hatası alıyorsan boş olamaz. Tweak araçları kullanıyorsundur veya hatanın tamamlanmasını beklemiyorsundur, diskte problem vardır yazamıyordur bunlardan biri ayarlarla oynamadıysan.