M mr.pro Centipat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #1 Kernel sürümümü güncellemek için şu siteden bir dosya indirdim. The Linux Kernel Archives www.kernel.org Ama Linux'u yeniden kuracak gibi bir dosya indi. Bu dosya bilgisayarımı formatlar mı? Linux'ta yeniyim. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mayıs 2024
Kernel sürümümü güncellemek için şu siteden bir dosya indirdim. The Linux Kernel Archives www.kernel.org Ama Linux'u yeniden kuracak gibi bir dosya indi. Bu dosya bilgisayarımı formatlar mı? Linux'ta yeniyim.
B Baba pro123 Picopat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 114 Çözümler 1 25 Mayıs 2024 #2 mr.pro dedi: Kernel sürümümü güncellemek için şu siteden bir dosya indirdim. The Linux Kernel Archives www.kernel.org Ama Linux'u yeniden kuracak gibi bir dosya indi. Bu dosya bilgisayarımı formatlar mı? Linux'ta yeniyim. Genişletmek için tıkla... Hayır kernel dosyaları format atmıyor herhalde size net bilgi veremem ama siz hangi Linux sürümünü yükleyecekseniz yardım edebilirim.
mr.pro dedi: Kernel sürümümü güncellemek için şu siteden bir dosya indirdim. The Linux Kernel Archives www.kernel.org Ama Linux'u yeniden kuracak gibi bir dosya indi. Bu dosya bilgisayarımı formatlar mı? Linux'ta yeniyim. Genişletmek için tıkla... Hayır kernel dosyaları format atmıyor herhalde size net bilgi veremem ama siz hangi Linux sürümünü yükleyecekseniz yardım edebilirim.