Radaloa Megapat Katılım 12 Mayıs 2014 Mesajlar 761 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer Karabük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tıp Mühendisi 8 Ocak 2016 #1 Recep Baltaş'ın hazırladığı "Zenfone 2 KWM Kernel Flashlama" rehberini gördüm, merak ettim ne işe yarıyor diye? Telefonumun performansı artar mı baya?
Recep Baltaş'ın hazırladığı "Zenfone 2 KWM Kernel Flashlama" rehberini gördüm, merak ettim ne işe yarıyor diye? Telefonumun performansı artar mı baya?
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 8 Ocak 2016 #2 Bende merak ettim şimdi sanırım milattan öncede kalmışız hocam.
Radaloa Megapat Katılım 12 Mayıs 2014 Mesajlar 761 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer Karabük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tıp Mühendisi 9 Ocak 2016 #3 24099 dedi: Bende merak ettim şimdi sanırım milattan öncede kalmışız hocam. Genişletmek için tıkla... Herhalde.
24099 dedi: Bende merak ettim şimdi sanırım milattan öncede kalmışız hocam. Genişletmek için tıkla... Herhalde.
Ferreci Hectopat Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 368 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2016 #4 CPU frekansı ve sistemin açılışıyla alakılı bir olay, Android kullandığım zamanlar çok flaşlardık. Kernelin anlamı çekirdek demek. Bilmiyorsanız bulaşmayın ayrıca cihazı garanti dışı bırakmış olursunuz Custom kernel flashlayarak.
CPU frekansı ve sistemin açılışıyla alakılı bir olay, Android kullandığım zamanlar çok flaşlardık. Kernelin anlamı çekirdek demek. Bilmiyorsanız bulaşmayın ayrıca cihazı garanti dışı bırakmış olursunuz Custom kernel flashlayarak.