Arkadaşlar merhabalar. Sitemimde yaklaşık iki aydır Kernel-Power 41 hatası mevcut. Son zamanlarda artık bunun yanı sıra aşağıda resmini paylaştığım hatayı da almaya başladım. Sistemde Prime 95, AIDA64 gibi programlarla zorlamama rağmen sistemde herhangi bir hata ile karşılaşamıyorum. Fakat sistem kafasına göre belirli bir düzen olmaksızın günde bir veya iki kere kendini baştan başlatıyor ve WattMan hatası alıyorum. Sistemimdeki güç kaynağından şüpheliyim. Onu değiştirene kadar bana yardım eder misiniz?
Sistemim: Ryzen 3 3100 - MSI B350M PRO VDH - XPG D30 2x8 16 GB 3200 MHz - Sapphire Pulse RX 570 4 GB - SanDisk 120GB SSD - WD 500GB hard disk ve Power Boost 500W +80 Bronze PSU.
Evet ilgisi yok. Sistem otomatik olarak çözüm olarak bunu işaretledi galiba. Şu an sistemde bir problem yok. Eğer bir hafta veya on gün daha bir sorun çıkmaz ise sorun muhtemelen çözülmüştür.
Güç kaynanığını değiştirdim. Neredeyse bir hafta oldu ve herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Sorun güç kaynağındaymış. Yardım eden herkese teşekkürler.
23.06.2025 tarihinde yapılan güncel rehbere aşağıdaki linkten erişebilirsiniz: https://www.technopat.net/sosyal/konu/minidump-nedir-nasil-paylasilir.3817531/ Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi...
OCCT (OverClock Checking Tool), developed by OCBASE, is a versatile and powerful utility designed to stress-test and monitor PC components, particularly in overclocking scenarios.Initially...
MSI benim anakartım için bir BIOS yayınladı. Daha altına düşürmeyi denedim fakat maalesef düşürdüğümde CPU ışığım yandı ve sistem çalışmadı. Yayınladığı en son sürümü tekrar yükleyince düzeldi.
Evet ilgisi yok. Sistem otomatik olarak çözüm olarak bunu işaretledi galiba. Şu an sistemde bir problem yok. Eğer bir hafta veya on gün daha bir sorun çıkmaz ise sorun muhtemelen çözülmüştür.
Güç kaynanığını değiştirdim. Neredeyse bir hafta oldu ve herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Sorun güç kaynağındaymış. Yardım eden herkese teşekkürler.