O Onur Hançer Hectopat Katılım 18 Ekim 2014 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2015 #21 Berke Keser dedi: Gece açık bırakıp yattım hocam sabaha inmişti. Genişletmek için tıkla... Bende hata verdi de neyse. Sizin sorununuz bende de var aslında. Ben de hep o ayarı değiştirmek zorunda kalıyorum yok mu bir çözümü acaba ? @Berke Keser ben ayrıca wifi problemi de yaşıyorum. Konu açtım bakan bile yok. @Recep Baltaş olsa 2 dakikada sorunum çözülürdü.
Berke Keser dedi: Gece açık bırakıp yattım hocam sabaha inmişti. Genişletmek için tıkla... Bende hata verdi de neyse. Sizin sorununuz bende de var aslında. Ben de hep o ayarı değiştirmek zorunda kalıyorum yok mu bir çözümü acaba ? @Berke Keser ben ayrıca wifi problemi de yaşıyorum. Konu açtım bakan bile yok. @Recep Baltaş olsa 2 dakikada sorunum çözülürdü.
Berke Keser Hectopat Katılım 10 Şubat 2013 Mesajlar 179 5 Şubat 2015 #22 nv_disable=1 komutunu ekleyince güncellemeyi sorunsuz bir şekilde tamamladı. Mac'te açılıştaki şifre ekranını geçemiyorum çünkü klavye çalışmamaya başladı. @parrhesia Klavye Şuan çalışmıyor. Misafir hesabı ile sistemi açtım
nv_disable=1 komutunu ekleyince güncellemeyi sorunsuz bir şekilde tamamladı. Mac'te açılıştaki şifre ekranını geçemiyorum çünkü klavye çalışmamaya başladı. @parrhesia Klavye Şuan çalışmıyor. Misafir hesabı ile sistemi açtım