Çözüldü Kernel Power 41 63 hatası nasıl çözülür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BaBoLi31

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar İtopya'dan bir sistem aldim 1.5 ay once, ilk ay sıkıntısız oyun oynarken sonradan Kernel Power 41 63 hatasiyla karsilastim s. Orunu kendim cozemeyince servise yolladim fakat servis oyun testlerinde vs. bir sıkıntı görmemiş ve format atmislar ya bugün ya da yarın elime ulaşacak. Sorun çözülmediyse ne yapmam gerek? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu hatadaki önemli iki etken PSU ve GPU. Bunlardan dolayı sıkıntı varsa zaten çaresi belli. Yazılımsal olarak zaten format atılmış. Sistem gelince deneyip bakarsınız. Tekrar olursa da yine konu açabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu hatadaki önemli iki etken PSU ve GPU. Bunlardan dolayı sıkıntı varsa zaten çaresi belli. Yazılımsal olarak zaten format atılmış. Sistem gelince deneyip bakarsınız. Tekrar olursa da yine konu açabilirsiniz.

Çözüm

Bugün geldi sistem kurdum sorun cozuldu ama formattan değil ben ilk geldiginde ekran kartina yanlış pin girisini takmisim dogrusunu takinca kapatmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…