Çözüldü Kernel Power 41 63 hatası nasıl çözülür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

bülentbey

Hectopat
Daha fazla  
Olay görüntüleyicisinde böyle bir sorun mevcut ve bilgisayarım sürekli kendini yeniden başlatıyor. Nasıl düzeltebilirim?
Ek olarak Discord'da arkadaşımla konuşurken az önce tekrar aynı şey oldu. Monitörler tamamıyla gidiyor bilgisayara hiçbir şekilde erişemiyorum ama arkadaşımla Discord'dan konuşmaya devam edebiliyorum. Kasanın ışıkları falan yanıyor.

Çözüm

O zaman PSU almak kaçınılmaz oldu hocam anladığım kadarıyla.

Arkadaşlar dün gece Power tuşunu PC açıkken hızlıca kapatıp açtığımda sorun çözüldü.

PC özelliklerinizi yazar mısınız PSU'nun watt değeri yetmiyor olabilir.

Gidip yeni PSU alarak.

Az önceki konuda da çözülmüş konu, farklı bir cevap mı umuyorsun Kernel 41 63 için? Umma, zira teknoloji değişmedi 30 yıldır.

Hocam bir arkadaş demişti yeni konu aç diye o yüzden açtım. Garip olan şu ki LoL oynarken Discord'da arkadaşımla konuşuyordum tekrar monitörlerim gitti fakat diğer her şeyin ışığı yanıyordu klavye mouse kasanın falan. Ve arkadaşımın sesini hala duyuyordum. O da benim sesimi duyuyordu. PSU'luk bir durum olsa PC direkt kapanmaz mı?

Gücü yetmiyor.

Ve şu an PC yeniden başlamıyor direkt monitörler gidiyor ben hard reset atıyorum öyle açıyorum PC'yi. Kasada da herhangi bir uyarı ışiğı yanmıyor.

Gücü yetmiyor.

Hocam bu zamana kadar yetiyordu da iki gün PC'yi açmayınca mı yetmemeye başladı yanlış anlama konuyu tam anlamak için soruyorum.

PSU sorunlu değiştirin konuda önceden olmadığı hakkında bir bilgi vermediniz.

Stabiliteyi sağlayamıyor sistem, o yüzden kapanıyor önceki konuya dayanaraktan, PSU Watt olarak yeterliydiyse bile bir problemi var ve besleyemiyor, ekranı göremiyorsun ama anakartın ve işlemcin bir yere kadar çalışıyor - fakat ekran yeniden başlıyor mu? Hayır. Bilgisayarlar insanlar gibi bayılıp ayılmazlar, 01 ile çalışıyorlar. Gerçi insanlar genelede 0 ile çalışıyor ya o ayrı mesele...

O zaman PSU almak kaçınılmaz oldu hocam anladığım kadarıyla.

Arkadaşlar dün gece Power tuşunu PC açıkken hızlıca kapatıp açtığımda sorun çözüldü.

Son düzenleme:
Çözüm
Günlerdir bu Kernel Power hatası ile uğraşıyorum. Elimde olan imkanlarla PSU-SSD-RAM değiştirdim işletim sistemi yeniledim ama bir sonuç elde edemedim.
EVGA 3090FTW mi başka bilgisayara taktım o makinede hiçbir sorun olmadı. Kendi makineme RTX 2060 takıyorum stabil çalışıyordu. Bir arkadaşımdan yine EVGA 3080 alıp taktım yine Kernel Power aldım. Bir yerde okuduğum ama hep es geçtiğim bir yazı aklıma geldi. MSI Center - Armoury Crate ve EVGA'nın fanlarını kontrol ettiğim X1 Precision yazılımını sildim ve sorun düzeldi en azından 6 gündür bilgisayar açık sorun yaşamadım. Bu yazılımlardan fan hız eğrilerini ayarlıyor Mystic Light'tan RGB'lerin senkronize çalışması için ayarları yapıyordum. Armoury Crate programını tekrar kurdum cihazda bir sorun olmadı. EVGA'nın yardımcı yazılımından kaynaklandığını düşünüyorum. Fanların sabit bir hızla çalışmasını istediğim için o yazılımı kullanıyordum. Ayrıca Intel işlemcimin dahili gpusunun driverını DDU yardımı ile kaldırdım. Anakartın bütün sürücülerini (Ethernet, ses, chipset) yeniledim. Şimdilik sorun çözülmüş gibi görünüyor. Umarım birilerininde işine yarar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…