RAM testi için vakit olmayıp CS GO oynamak için vakit bulmak.
Buradaki temel hata ekran kartından kaynaklı. Aslında tek bir sorununuz yok, birden fazla sorununuz var. Bir kısmı yazılımsal bir kısmı ise sanırım donanımsal.
Hocam RAM testinin yapılışına baktım da her rami tek tek 1-2 saat test edin diyordu uzun sürer diye düşündüm ben de
Bu arada eskiden "AMD Görüntü Sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu" hatası alıyordum ama son zamanlarda hiç olmamaya başladı.
En kısa zamanda tamamlayacağım testleri. Teşekkür ederim.
Çok uzun zamandır gözükmüyorum ortalarda çünkü bir taşınma durumum oldu ve bilgisayarım eski evimde kaldı. Bu kadar geç döndüğüm için özür diliyorum. RAM testlerini yaptım hiç sıkıntı çıkmadı. Foto halinde paylaşıyorum.
Mavi ekran zaten ilk defa olmuştu o zaman sonra bir daha başıma gelmedi.
Ama halen CS:GO, HoTS, Payday2 gibi oyunlarda aniden siyah ekrana geçiyor (veya ekran donuyor) ve hoparlörden "drrrr" sesi geliyor. Kapatma tuşuna basmadan kapatamıyorum PC'yi.
Güç kaynağından dolayı olabileceğini söyledi bi arkadaşım sizce mümkün mü ?
Ayrıca kullandığım ekran kartı kendinden overclocklu (r9 290 pcs+ 1350mhz), acaba bununla bir ilgisi olabilir mi ?
Malesef çözemedim fakat 3 bilgisayarcı gezdi pc ve en son adamın bana dediği şey evimdeki prizin topraklamasının olmadığı ve topraklı prizde böyle bi sorun yaşamayacağımdı (3 yıl önce falan).
Sorunum halen devam ediyor çözebilen varsa lütfen yardımcı olsun yıllardır ne dertmiş aga ya.