Kernel Power 41 (63) hatası

emre4531

Femtopat
Daha fazla  
PC'de arada video izlerken ekran kapanıyor ve kasanın fanları aşırı hızlanmaya başlıyor. Olay görüntüleyicisine baktığımda bir hata alıyorum ama bilgisayara format attıktan sonra olmaya başladı; format atmadan önce böyle bir sorun yaşamıyordum. Sizce bu neden kaynaklı olabilir?

Kullandığım PSU: Corsair CX750 750W 80+

Varsa bu yolu takip ederek dosya paylaşımı yapabilir misiniz?

Bilgisayarım > C Diski > Windows > Minidump > En yeni tarihli dosya

Windows genellikle beklenmedik tepkiler verince bu yola bir hata dökümü dosyası oluşturuyor. Forumdaki arkadaşlar dosya varsa analiz yapabilirler.

Varsa bu yolu takip ederek dosya paylaşımı yapabilir misiniz?

Bilgisayarım > C Diski > Windows > Minidump > En yeni tarihli dosya.

Windows genellikle beklenmedik tepkiler verince bu yola bir hata dökümü dosyası oluşturuyor. Forumdaki arkadaşlar dosya varsa analiz yapabilirler.

Klasör boş.

PC'de arada video izlerken ekran kapanıyor ve kasanın fanları aşırı hızlanmaya başlıyor. Olay görüntüleyicisine baktığımda bir hata alıyorum ama bilgisayara format attıktan sonra olmaya başladı; format atmadan önce böyle bir sorun yaşamıyordum. Sizce bu neden kaynaklı olabilir?

Kullandığım PSU: Corsair CX750 750W 80+
Formattan sonra oluyorsa sürücü sorunu olabilir.

Sürücüleri nasıl yükledin? Driver Booster gibi saçma sapan şeylerle yapmadın umarım.

41-63 hatası önemsiz bu arada. Çalışan bilgisayardan fişi çeksen de o hatayı verir.

Screenshot_20250528-090256_Brave.png

Hayırken.

Formattan sonra oluyorsa sürücü sorunu olabilir.

Sürücüleri nasıl yükledin? Driver Booster gibi saçma sapan şeylerle yapmadın umarım.

41-63 hatası önemsiz bu arada. Çalışan bilgisayardan fişi çeksen de o hatayı verir.

Di sitesinden kendim tek tek kurup yaptım ama şu an kasayı açtığımda ekran gelmiyor bşr süre sonra kasa kapanıyor açamıyorum bilgisayarı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı