Arkadaşlar ekranım ara ara yanıp sönüyor sanki arka arkaya 10 defa yeniliyormuşum gibi, bazen de tamamen gidiyor kapatmak zorunda kalıyorum. Servisten daha yeni geldi, alalı 20 gün falan oldu işletim sistemi kaynaklı dediler çözdüklerini söylediler ama hala sorun devam ediyor. Ne yapmalıyım? İade süresi de doldu servise gönderince.
Arkadaşlar ekranım ara ara yanıp sönüyor sanki arka arkaya 10 defa yeniliyormuşum gibi, bazen de tamamen gidiyor kapatmak zorunda kalıyorum. Servisten daha yeni geldi, alalı 20 gün falan oldu işletim sistemi kaynaklı dediler çözdüklerini söylediler ama hala sorun devam ediyor. Ne yapmalıyım? İade süresi de doldu servise gönderince.
Sıkıntı W10 da mı diye, USB'den deneme imkanı veren bir distroyu da kullanabilirsiniz bilgisayar çalışıyor mu diye test etmek için.
Önceden sorun yaşayanlar var. Güncelleyeceğim:
Yaklaşık 4 ay önce PC aldım bazen oyunlarda restart atıyordu 2-3 kere İtopya'ya götürdüm. Sorunu onlar da çözemeyince servise gönderdiler işlemci sıkıntılı çıktı ve değiştirdiler geçen gün PC'yi aldım, ilk gün sıkıntı olmadı ancak dünden beri sadece monitörü kapattıktan sonra PC restart atıyor...
Arkadaşlar yaklaşık 10 gündür PC rastgele zaman diliminde kendini gücü kesip tekrar açıyor. Ve ne zaman yapacağı belli değil. Örnek 1 saat RDR2 oynuyorum yeniden başlamıyor fakat masaüstüne geçiyorum reset atıyor. Olay görüntüleyicisinden baktım Power kernel 41 (63) hatası gösteriyor. Dün...
Sistem özellikleri: ASUS ROG STRIX RX 5600XT. B550 ASUS ROG STRIX F Wi-Fi. DDR4 3200MHz 8X2. Ryzen 5 3600. 700W Aerocool KCAS 80Plus Bronze. Kermel Power 41 hatası almaktayım bu sorun bazen haftalarca olmazken bazen de çok sık olabiliyor kaç kere konu açtım bilmiyorum hiçbiri çözüm olmadı artık...
Öncelikle merhaba. Son birkaç gündür sistemimde olay 41, kernel Power hatası alıyorum biranda ekran donuyor ve arkada bir müzik ya da oyun açılıysa ses takılıp brrrrrr diye iyrenç bir ses çıkararak bilgisyarım kendini yeniden başlatıyor sistem daha yeni sizce nasıl bir çözüm yolu izlemeliyim...
Arkadaşlar, Chrome'dan arkadaşlarla chatleşirken aniden donuyor ve hoparlörden ses geliyor. Mavi ekran da vermiyor, sorun neden kaynaklanıyor bilen var mıdır? (Donanımsal olarak haşır neşir oldum. O yüzden yazılımsal sanıyorum ama tavsiyelerinizi bekliyorum.) Edit: Olay görüntüleyiciden olay 41...