Kernel Power 41 hatası

Toprakege

Hectopat
Bu hatayı yaklaşık 10 20 günde 1 alıyorum aldıktan sonra sürekli almaya başlıyor birkaç gün sonra da duruyor. Çökmeden önceki OCCT görüntüsünü ekledim.

Ekran görüntüsü 2023-10-13 183452.png

Bu hata doğrudan güç kaynağıyla alakalı değil. Uyumsuz bir sürücü veya güncel olmayan bir sürücüden de kaynaklanıyor olabilir. Özellikle ekran kartı sürücünüzden dolayı. RX 580 için en sorunsuz sürücü versiyonu hangisiyse onu bulmaya çalışın. Anakart çipset sürücünüzün güncelini indirip kurun. Ayrıca güç seçenekelerinden hızlı başlatı ve uyku modunu kapatın. BIOS içerisinden de eğer fast boot açıksa onu kapatın.

Son düzenleme:
Google arama motorlarından gelip bu siteye üye oldum.
Sorunun %99.99 kaynağı windows lisansı. Eğer Google'dan arama yaparak bir lisans bulup yazdıysanız bu hatayı almanız kuvvetle muhtemel. Tabiki windows lisansından harici bu hatayı almış olabilirsiniz. Eğer öyle ise recep balkaş youtube'da çözümü anlatmış.

Ben o 30 TL'lik lisanslardan kullanıyorum ve bir zamanlar o hatayı alıyordum fakat benimkinin sebebi ekran kartı sürücümden kaynaklanıyormuş. Şu anda en stabil sürücüyü kullanıyorum ve belki de 2 yıldır Kernel 41 (63) hatasını almıyorum.
Google arama motorlarından gelip bu siteye üye oldum.
Sorunun %99.99 kaynağı windows lisansı. Eğer Google'dan arama yaparak bir lisans bulup yazdıysanız bu hatayı almanız kuvvetle muhtemel. Tabiki windows lisansından harici bu hatayı almış olabilirsiniz. Eğer öyle ise recep balkaş youtube'da çözümü anlatmış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı