Kernel Power 41 hatası

KemoHisa

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben dün PC'ye format attım ve formattan sonra arada bir kendi kendine mavi ekran veriyor oyun açık bile değilken format atmadan önce böyle bir şey hiç yaşamamıştım nasıl çözebilirim?

Yaşadığınız mavi ekran ile ilgili Minidump dosyasını paylaşabilir misiniz?

Arkadaşlar ben dün PC'ye format attım ve formattan sonra arada bir kendi kendine mavi ekran veriyor oyun açık bile değilken format atmadan önce böyle bir şey hiç yaşamamıştım nasıl çözebilirim?

Bende 4-5 yıl önce yaşamıştım bu hatayı. Yanlış hatırlamıyorumsam ya PSU'dan ya da AMD ekran kartım vardı driverlarından çıkmıştı sorun. Kullanmış olduğunuz driverları silip sonra son sürümden bir önceki driverları yükleyip bir deneyebilirsiniz. Düzelmezse farklı bir PSU ile sistemi deneme şansınız varsa PSU'da sorun olup olmadığını belirlemeniz lazım.

önceden böyle bir sorun yoktu formattan sonra böyle oldu başka bir hata olabilir mi

Formattan sonra oldu dediğiniz için driver sorunu olabileceğini söyledim. Dediğim gibi şu anda yüklü olan ekran kartı driverlarını silip bir önceki sürümü yükleyip denemenizi tavsiye ediyorum. Driverlar gerçekten uyumsuzluk yaratabiliyor.

Tamamdır bir deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…