HDD: SEAGATE 1TB Barracuda 64MB 7200rpm 3.5" SATA 3.0
Sistemim The Witcher3, GTAV gibi büyük oyunlarda Kernel Power 41-63 hatasını veriyor ve kapatıyor kendini ama Cs, Valorant gibi oyunlarda hata vermiyor. Çok yerde araştırıp, çözümleri uygulamaya çalıştım ama hiçbiri olmadı. Böyle bir sistem için PSU yetersiz mi kalıyor acaba ? Güç kaynağını 700-750W ile değiştirsem sorunum çözülür mü ? Yorumlarınızı yazarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
O programla power bölümünde yaklaşık olarak 15-20 dk test ettim kapanmadı ama csgo ve watch dogs 2 oynarken yarım saat falan oynayınca kapanıyor açıyorum bir şekilde sonra 10-15 dk sonra birdaha kapanıyor
Bu genelde PSU sorunu bu yetmemesi değil de kalite olarak her daim düzgün çalıştıramamasıyla ilgili.
Bu modeli alır ekran kartını çift güç girişi ile beslerseniz %80 düzelecektir bir de PSU ile gelen PSU güç kablosunu kullanın kasanın fişini doğrudan prize tek başına takın.
High Power Performance Gold GD HP1-J750GD-F12S Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.