Kernel Power ve DPC_WATCHDOG_VIOLATION (133) Hatası

aliberk752

Centipat
Daha fazla  
Sistem özellikleri:
  • İşlemci AMD Ryzen 5 2600X,
  • Anakart: MSI B450M-A Pro Max,
  • Ekran kartı: MSI Ventus XS 1660 Ti,
  • SSD: James Donkey 480 GB,
  • RAM: Corsair Vengeance LPX DDR4 8 GB X2,
  • PSU: 650 Watt.
  • Monitör: LG 24GL650.

Merhaba, bilgisayarım bu aralar kitlenmeye ve siyah ekran vermeye başladı ama kasa çalışmaya devam ediyor. Bugün tekrar aynı sorunu yaşadım fakat bu sefer siyah ekranda kalmak yerine bilgisayar kendini yeniden başlattı. Olay görüntüleyicisine baktığım zaman şu hataları aldım fakat sorunun nerede olduğunu çözemedim. Bilgisayarda problem olduğu zaman çıkan hatalar şu şekilde;
Bilgisayar masaüstünde sabit hiçbir işlem yapılmadan dururken kitlenmeye başladı. Fakat reset atmadı güç tuşuna basılı tutarak kapattım bilgisayarı açtığım zaman minidump dosyasında şunlar vardı.
Bu minidump dosyalarından sorunun neden kaynaklandığını söyleyebilecek yok mu masaüstünde işlem yapmadan sabit duruyorken ekran donuyor öyle kalıyor bazen de siyah ekran oluyor no Signal yazıyor ekranda.
@Ali Güngör @Recep Baltaş
Yardımcı olabilirseniz sevinirim minidump dosyalarının ne söylediğini anlayamıyorum.

Dosya Ekleri

• Hata 1.png
    Hata 1.png
    24,9 KB · Görüntüleme: 31
  • Hata 2.png
    Hata 2.png
    54,8 KB · Görüntüleme: 30
  • HATA 3.png
    HATA 3.png
    16,5 KB · Görüntüleme: 36
  • HATA 4.png
    HATA 4.png
    7,9 KB · Görüntüleme: 33
  • MİNİDUMP.TXT
    7,9 KB · Görüntüleme: 138
  • hata 5.png
    hata 5.png
    6,7 KB · Görüntüleme: 59
  • MİNİDUMP 2.TXT
    3,8 KB · Görüntüleme: 92
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı