Arkadaşlar nadiren de olsa bu mavi ekran hatasını alıyorum. Kronik bir sorun olduğunu söylemem zor ancak bazı durumlarda karşılaşabiliyorum. Bir bilginiz varsa hatanın sebebini öğrenmek isterim. Minidump dosyamı aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.
Malwarebyte ile sistemi tara yüklü olan antivirüs veya diğer güvenlik araçlarını sil. Nvidia sürücünü güncelle, Adobe programları kullanıyorsan güncelle, Ultraiso kaldır.
Laptop dokunmatik ekran mı değil mi?
Malwarebyte ile sistemi tara yüklü olan antivirüs veya diğer güvenlik araçlarını sil. Nvidia sürücünü güncelle, Adobe programları kullanıyorsan güncelle, Ultraiso kaldır.
Laptop dokunmatik ekran mı değil mi?
İlgin için teşekkürler, Windows 10'a geçiş yaptım. Yeni BIOS sürümünü bekliyorum, dediklerinizi de uyguladım. Şu ana kadar bu hatayla karşılaşmadım. Kimisi de Lenovo'nun energy manager ile intel rapid storage'in birlikte çalıştığında mavi ekran hatasına yol açtığını söylemiş. Onu da kaldırdım, şu an sorun yok gibi.
Lenovo bazı modellerine Windows 10'dan sonra BIOS güncellemesi verdi. Ben de bir ihtimal bekleyeyim dedim ama sanırım sizin bu konu hakkında bilginiz var. Yakın zamanda BIOS güncellemesi yayınlanma ihtimali yok mu?
Peki gönderdiğiniz BIOS sürümünde desteklenen işletim sistemlerinde win 8.1'e kadar belirtilmiş. Sistemim şu an Win 10. BIOS güncellemesinde herhangi bir sorun teşkil eder mi?