Kernel Security Check Faılure Mavi Ekran

Barış_Çetin

Hectopat
Daha fazla  
Hatayı az önce aldım. 7-8 ay önce de almıştım. Bunun dışında hiçbir zaman karşıma çıkmadı. Bir sorun teşkil eder mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Atheros sürücünü güncelle, Bitdefender kaldır, HWiNFO kaldır.
AMD sürücülerini kaldır DDU ile silip güncel olanı kurun.
Bios güncel değilse güncelleyin. Anakart araçları yüklü ise kaldırın.

Verdiğiniz dosyada kurulmuş gözüküyor.
Benimkisi ise dahada garip aynı hatayı bende alıyorum ama nasıl?
Masaüstü kullandığım için wireless adaptörü kullanıyorum Airties Air2315 adlı ufak bir usb aparatı. Aparatı her çıkarışımda bu hata kernel_security_check_failure hatası geliyor :D İşin garibiyse bu hata Win 7'de hiçbir zaman gelmedi. Win 8, Win 8.1, Win 10 bu işletim sistemlerinin hepsinde geliyor anlamadım gitti :D

-Bios güncel, driverler güncel, Airties driverleri güncel. Win 8.1 KMS ile orijinal yaptım. Yeni format atıldı başka bir eksik yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimkisi ise dahada garip aynı hatayı bende alıyorum ama nasıl?
Masaüstü kullandığım için wireless adaptörü kullanıyorum Airties Air2315 adlı ufak bir usb aparatı. Aparatı her çıkarışımda bu hata kernel_security_check_failure hatası geliyor :D İşin garibiyse bu hata Win 7'de hiçbir zaman gelmedi. Win 8, Win 8.1, Win 10 bu işletim sistemlerinin hepsinde geliyor anlamadım gitti :D

-Bios güncel, driverler güncel, Airties driverleri güncel. Win 8.1 KMS ile orijinal yaptım. Yeni format atıldı başka bir eksik yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ayrı konu açın.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı