Kernel tamir edilebilir mi?

İlatem

Centipat
Makaleler
5
Tespitlerime ve minik araştırmalarıma göre elimdeki telefonun kerneli bozulmuş, Android'i ses kısma tuşuna basılı tutarak başlatabiliyorum (S8 Plus), ama normal açılırsa bootloopa giriyor, kerneli bozuldu diye düşünüyorum, evde kernel tamiri mümkün mü yoksa zorunlu teknik servis yolu mu gözüküyor?

Eğer Odin bağlanıp telefonu görmüyorsa, anakartın romuda sıkıntı var yazılımsal değil donanımsaldır

Kernel boot. İmg içerisinde bulunuyor. Boot dosyası değişince ya da yenileyince kernelinde normal duruma dönmesi gerekir.

Sıkıntınız kernel ile ilgili değil. Tuşlarda bir arıza olabilir mi?

Yok hayır şu an o telefondan yazıyorum, donanımsal hiçbir sorunu yok test ettiğim ve gördüğüm kadarı ile, şu minik detayı da vereyim TWRP kurup Custom ROM kurduğum zaman sorunsuz kuruluyor ama kurmuyor.

Sorunun kernelde olduğunu sanmıyorum. Telefonlarda açma kapama tuşunun işlevi hardwired olarak belirlenir. Siz değiştiremezsiniz hiçbir şekilde yani. Büyük ihtimalle donanımsal bir sıkıntı var.

Hocam tuşlarda sıkıntı olsaydı boot menüsü ve download moduna giremezdim, ekstra olarak boot menüsünde alt kısımda bir sürü yazı yazıyor dosyaları bulamadığı ile ilgili, sorunu bayağı araştırdım herkes stok ROM kur düzelir demiş ama olmuyor ne yazık ki, tüm ihtimalleri eleyip kernel dedim zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı