Çözüldü KERNEL_AUTO_BOOST_INVALID_LOCK_RELEASE mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Murat başar

Hectopat
Daha fazla  
Windows 10 bilgisayarda son zamanlarda ilk açılışta ve bazen de PC açıkken bu hatayı alıyorum. Mavi ekran geliyor, ne ile alakalı olabılır?
KERNEL_AUTO_BOOST_INVALID_LOCK_RELEASE

Merhaba.

Bu konuda profilimde de yazmıştım geçenlerde.
Sınava kadar artık aktif olarak Mavi Ekran bakmıyorum.

@xxMFIxx hocam yardım edebilir eğer durumu uygunsa.

Merhaba.

Bu konuda profilimde de yazmıştım geçenlerde.
Sınava kadar artık aktif olarak Mavi Ekran bakmıyorum.

@xxMFIxx hocam yardım edebilir eğer durumu uygunsa.

Uygun degilmis başka çözümler ariyayim ben teşekkürler size

Uygun degilmis başka çözümler ariyayim ben teşekkürler size
xhunter1.sys isimli dosya xincode 3 anti cheatine ait. Bu programın dosyalarını cihazdan tamamen kaldırıp tekrar oyun dosyasını doğrula diyerek yükletmeyi deneyin. Çözülürse bu şekilde çözülür. Bir de cihaza bağlı bir şarj edici bir şey kullanıyorsunuz sanırım. Onu çıkararak kullanmayı deneyin. Yani sorununuz muhtemelen anti cheat uygulamasından kaynaklanıyor. Gerçek zamanlı koruma ve virüs programlarınız varsa onlara oyun klasörünüzü istisna olarak eklemeyi deneyin. Olmuyorsa söylediğim programı kullanan oyunu geçici olarak silin. Sistem o yokken sorunsuz çalışıyor mu bakın. Çalışıyorsa sıkıntı oyun dosyalarındadır. Eğer sadece o bir oyundayken sorun yaşıyorsanız yine aynı şekilde. Ek olarak sistemi güvenli modda açıp o şekilde biraz kullanın eğer sorununuz güvenli modda devam ediyorsa donanımsal olabilir. Devam etmiyorsa zaten yazılımsaldır. Devam etmediği durumda da format işlemi deneyebilirsiniz. Kolay gelsin.

X

Xncode oynamış olduğum oyuna ait bir dosya oyunu komple silip tekrar kuracağım doğru mu bu şekilde anladım üstat

X

Xncode oynamış olduğum oyuna ait bir dosya oyunu komple silip tekrar kuracağım doğru mu bu şekilde anladım üstat

Ayrıca cihaza bağlı şarj edici bir şeyden bahsetmişsiniz onu anlayamadim. Kasaya ben ilave olarak şerit LED var onu taktım masa hoş görünsün diye onu da USB ile kasaya bağladım bir de boşta duran bir laptop HDD vardı onu taktım harici bir şey takmadım

Bildirin gelmemiş konuyla ilgili bana yeni görüyorum şans eseri. RAM için sorumun cevabını vermemişsin bu arada.

Memtes testini yaptım yaklaşık 12 saat sürdü ve halen bitmemişti 13 adım falan yapmıştı. Testte o ana kadar bir hata gözükmüyordu üstat

Yeni klasör.rar
güncel minidump dosyası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…