"KERNEL_AUTO_BOOST_INVALID_LOCK_RELEASE" mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

M.SA

Centipat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/1K2bxGXVtnlPAL47YsRW6AiF1KCzXQtS0/view?usp=sharing
RAM
Corsair CL3200 16 GB
SSD veya HDD modeli
WD Green 480GB
Ekran kartı
RTX 2060
Anakart
MSI B450M PRO-M2 MAX
İşlemci
Ryzen 5 3500
Windows 10 bilgisayarda son zamanlarda ilk açılışta, oyun oynarken donuyor ve mavi ekran geliyor, ne ile alakalı olabilir?
KERNEL_AUTO_BOOST_INVALID_LOCK_RELEASE

Teşekkürler, deneyip sizi bilgilendireceğim.

Dediğin gibi yaptım BIOS'u güncelledikten sonra sürekli mavi ekran verdi 3-4 farklı sürüm denedim yine mavi ekran verdi BIOS ayarlarını bayağı kurcaladım yine aynı oldu bende format attım şimdi kurulumları yapacağım.

Dosya Ekleri

• IMG_20240617_180819.jpg
    175,7 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:
Kurulum sonrası ilk olarak sürücüleri yükleyin.

Kurulum sonrası ilk olarak sürücüleri yükleyin.

1-2 hafta kullandım sorun olmadı oyunlarda 200FPS alırken 100FPS'e düşmeye başladı bende chipset sürücüsü ve AMD RAID sürücüsünü tekrardan güncelleyim dedim ve yine sürekli mavi ekrana düştü yeniden format attım anakartımda zaten sorun vardı sesi çıkmıyor ve işlemci Ryzen 7 2700X takınca yanındaki bobinler çok ısınıyor BIOS'da işlemcinin GHz ve voltajı ayarlanmıyordu anakartı değiştireceğim yakın zamanda tekrar format attım kullanıyorum yardımcı olduğun için teşekkür ediyorum.(biraz karmaşık yazdım büyük ihtimalle)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…