'KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR' mavi ekran hatası

Wroozy

Kilopat
Bilgisayarımı kullanmaya başladıktan yaklaşık 10-15dk içerisinde bu hatayı alıyorum. Aynı sorundan açılmış diğer konulara baktım ama yapamadım.
Aşağıya minidump dosyasını bırakıyorum.

Not: Bu arada söylemeyi unutmuşum arada sırada "Unexpected Store Expection" hatasını da alıyorum.

Windows güncellemesi yüzünden oluyormuş bi süre olmadı bugün tekrar olmaya başladı lütfen yardımcı olun. Ram testi falanda yaptım sorun çıkmadı.

Son düzenleme:
Ekran kartı sürücüsü çökmüş.
DDU ile sürücüyü kaldırıp en güncel sürümünü kurun.

Bu arada sana kim Windows güncellemesi kaynaklı oluşuyor dediyse o arkadaşa sağlam bir tokat atmak istedim şimdi. İnanılmaz yanlış yönlendirmişler.

HD Tune Pro ile "Quick Scan" kapalı şekilde "Error Scan" yapıp test sonucu ve Health kısımlarını paylaşır mısın?

Bu arada sana kim Windows güncellemesi kaynaklı oluşuyor dediyse o arkadaşa sağlam bir tokat atmak istedim şimdi. İnanılmaz yanlış yönlendirmişler.

HD Tune Pro ile "Quick Scan" kapalı şekilde "Error Scan" yapıp test sonucu ve Health kısımlarını paylaşır mısın?
Test yapmadan önce ekran kartı sürücüsünü halledeyim bi. O daha kısa sürüyor çünkü.

1637614460033.png
Test sonuçları.

Son düzenleme:
İşte bu kadar. Doğru tespit etmişiz sorunu. Sorun diskte.
Peki diskin sata kablosunu tak çıkar yapsam veya değiştirsem sorun çözülür mü çünkü arada sırada Windows tan disk bağlama çıkarma sesi geliyor aynı flash bellekteki gibi sonra bu diskin yazısı çıkıyor köşede. Diski ilk aldığımda böyle bir sorun yoktu çünkü o yüzden soruyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı