Bilgisayarım oyun oynarken internette gezinirken bir anda donuyor ama faremi hareket ettirebiliyorum. Bir zaman sonra da mavi ekran veriyor. Hata kodu kısmındada KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR yazıyor. HD Tune Pro ile 2 diskime de tarama yaptım (biri 240 GB biri 1TB) ama health kısmındada error scan kısmındada hiçbir sorun çıkmadı. Ne yapacağımı bilmediğimden buraya yazayım dedim.
23.06.2025 tarihinde yapılan güncel rehbere aşağıdaki linkten erişebilirsiniz: https://www.technopat.net/sosyal/konu/minidump-nedir-nasil-paylasilir.3817531/ Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi...
Ben konuya mesajımı yazmışım. Gelip bana müdahale edeceksen, işime karışacaksan, saygısızlık yapmış olursun. Söylediklerimin aynısını söyleyince elinize ne geçiyor anlamıyorum. Mesaj kalabalığından başka bir şey değil. Yaptığın davranış da hoş değil.
Ben konuya mesajımı yazmışım. Gelip bana müdahale edeceksen, işime karışacaksan, saygısızlık yapmış olursun. Söylediklerimin aynısını söyleyince elinize ne geçiyor anlamıyorum. Mesaj kalabalığından başka bir şey değil. Yaptığın davranış da hoş değil.
Mesele herkesin istediğine yardım edip etmemesi değil. Ben zaten adamı yönlendiriyorum, işime karışman hoş değil. Hepinize tek tek dert anlatmaktan çok sıkıldım. Saygısızlık yapıyorsunuz, üstüne üste çıkmaya çalışıyorsunuz hoş değil. Empati kurun biraz.
Merhaba, sorunsuz bir şekilde yaklaşık 1 yıldır hiç mavi ekran almadan bilgisayarımı kullanıyordum. Dün CS:GO oynamak için bilgisayarı açtım yaklaşık 2-3 saat oynadım sonra bir anda mavi ekran aldım. Update'leri kontrol ettim update varmış onu güncelledim. Tekrar denedim fakat yine 10 dakika...
www.technopat.net
Al bu konuyu -istersen eğer- biraz ilgilen güzel bir tecrübe olur senin için. Biz çözemedik.
Her yerdesiniz her yerde. Yeter artık. Kim yönlendiriyorsa, aynı şeyleri söyleyeceksen konuşmamalısın. Mesajı beğen geç. Farklı bir tepki almayacaksın ne de olsa. Uzatmıyorum daha fazla konu yeterince kirlendi. Forumda gezin biraz, benim gibi birkaç kişi daha tepki versin anlarsıın. Boşa laf anlatıyorum.
50 kişi aynı mesajı yazınca kimin eline ne geçiyor öyle düşün? Derdin konu çözmekse al senin olsun, sorun değil. Bir daha bana müdahale ettiğini görmek istemiyorum. Mümkünse karşılaşmayalım.
23.06.2025 tarihinde yapılan güncel rehbere aşağıdaki linkten erişebilirsiniz: https://www.technopat.net/sosyal/konu/minidump-nedir-nasil-paylasilir.3817531/ Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi...