Slecded Kilopat Katılım 3 Temmuz 2017 Mesajlar 357 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2019 #1 Merhabalar. İnternet tarayıcıları sürekli hay aksi hatası veriyor ve ardından bilgisayar tekrar başlıyor yada mavi ekran hatası veriyor. W8.1 misidump.rar
Merhabalar. İnternet tarayıcıları sürekli hay aksi hatası veriyor ve ardından bilgisayar tekrar başlıyor yada mavi ekran hatası veriyor. W8.1 misidump.rar
KS KS Slecded Kilopat Katılım 3 Temmuz 2017 Mesajlar 357 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2019 #11 MayCrasH dedi: "Memtest86 ile HDtune testi yaptım zaten bir çok kez. Temiz görünüyor. " Demiştiniz bana fakat öyle görünmüyor galiba HDD arızalı. Genişletmek için tıkla... HDD değiştirip kullanacağım o halde. 64 GB SSD var elimde ve 80 GB HDD yeter herhalde şimdilik. Tekrar format attım. Şuan ki SSD ve HDD. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Kasım 2019 Artı 0 Eksi
MayCrasH dedi: "Memtest86 ile HDtune testi yaptım zaten bir çok kez. Temiz görünüyor. " Demiştiniz bana fakat öyle görünmüyor galiba HDD arızalı. Genişletmek için tıkla... HDD değiştirip kullanacağım o halde. 64 GB SSD var elimde ve 80 GB HDD yeter herhalde şimdilik. Tekrar format attım. Şuan ki SSD ve HDD.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.074 Makaleler 286 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 15 Kasım 2019 #12 SSD tamam ama 80 GB'lık HDD de her an gidicidir epey kullanıldı ise. Durumdan haber edin zira arıza diskte idi gibi. Artı 0 Eksi
SSD tamam ama 80 GB'lık HDD de her an gidicidir epey kullanıldı ise. Durumdan haber edin zira arıza diskte idi gibi.