MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 21 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar laptopu alalı 2 gün oldu ve 36 bin TL verip mavi ekran yemesi gerçekten ilginç. RAM kullanımı boşta 8 gözüküyordu. Sizce mavi ekranın sebebi nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ocak 2024
Arkadaşlar laptopu alalı 2 gün oldu ve 36 bin TL verip mavi ekran yemesi gerçekten ilginç. RAM kullanımı boşta 8 gözüküyordu. Sizce mavi ekranın sebebi nedir?
Çözüm eyupensar98 21 Ocak 2024 Yine bir Rainbow Six BattlEye servisi sorunu... Kaldırıp tekrar yüklemeyi dener misin BattlEye'i.
eyupensar98 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 1.604 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisi 21 Ocak 2024 #2 Mavi ekran hatalarının çözümü için Minidump dosyaları nasıl paylaşılır? Yorum yapabilmek için minidumpı görmek gerek. Artı 0 Eksi
Mavi ekran hatalarının çözümü için Minidump dosyaları nasıl paylaşılır? Yorum yapabilmek için minidumpı görmek gerek.
KS KS MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 21 Ocak 2024 #3 012124-17718-01.dmp drive.google.com eyupensar98 dedi: Mavi ekran hatalarının çözümü için Minidump dosyaları nasıl paylaşılır? Yorum yapabilmek için minidumpı görmek gerek. Genişletmek için tıkla... Hocam attım. Son düzenleme: 21 Ocak 2024 Artı 0 Eksi
012124-17718-01.dmp drive.google.com eyupensar98 dedi: Mavi ekran hatalarının çözümü için Minidump dosyaları nasıl paylaşılır? Yorum yapabilmek için minidumpı görmek gerek. Genişletmek için tıkla... Hocam attım.
eyupensar98 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 1.604 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisi 21 Ocak 2024 #4 Yine bir Rainbow Six BattlEye servisi sorunu... Kaldırıp tekrar yüklemeyi dener misin BattlEye'i. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 21 Ocak 2024 #5 eyupensar98 dedi: Yine bir Rainbow Six BattlEye servisi sorunu... Kaldırıp tekrar yüklemeyi dener misin BattlEye'i. Genişletmek için tıkla... Hocam nereden sileceğim? denetim masasında gözükmüyor. Artı 0 Eksi
eyupensar98 dedi: Yine bir Rainbow Six BattlEye servisi sorunu... Kaldırıp tekrar yüklemeyi dener misin BattlEye'i. Genişletmek için tıkla... Hocam nereden sileceğim? denetim masasında gözükmüyor.
eyupensar98 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 1.604 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisi 21 Ocak 2024 #6 C:\Program files (X86)\Common Files\BattlEye veya Rainbow Six'in ana dizini içinde be dosyası olabilir. Artı 0 Eksi
C:\Program files (X86)\Common Files\BattlEye veya Rainbow Six'in ana dizini içinde be dosyası olabilir.
KS KS MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 22 Ocak 2024 #7 eyupensar98 dedi: C:\Program files (X86)\Common Files\BattlEye veya Rainbow Six'in ana dizini içinde be dosyası olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam yaptım ve bu sabahta aynı hatayı alıyorum. İade etmelimiyim laptopu sizce? Artı 0 Eksi
eyupensar98 dedi: C:\Program files (X86)\Common Files\BattlEye veya Rainbow Six'in ana dizini içinde be dosyası olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam yaptım ve bu sabahta aynı hatayı alıyorum. İade etmelimiyim laptopu sizce?
eyupensar98 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 1.604 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisi 22 Ocak 2024 #8 MzSe dedi: Hocam yaptım ve bu sabahta aynı hatayı alıyorum. İade etmeli miyim laptopu sizce? Genişletmek için tıkla... Tam olarak silindi mi acaba bu hataya genelde BattlEye servisi neden oluyor. Yeni minidump dosyanızı da gönderir misiniz ayrıca? Artı 0 Eksi
MzSe dedi: Hocam yaptım ve bu sabahta aynı hatayı alıyorum. İade etmeli miyim laptopu sizce? Genişletmek için tıkla... Tam olarak silindi mi acaba bu hataya genelde BattlEye servisi neden oluyor. Yeni minidump dosyanızı da gönderir misiniz ayrıca?
KS KS MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 22 Ocak 2024 #9 eyupensar98 dedi: Tam olarak silindi mi acaba bu hataya genelde BattlEye servisi neden oluyor. Yeni minidump dosyanızı da gönderir misiniz ayrıca? Genişletmek için tıkla... Hocam çözüldü dosyaları doğruladım orada tam silindi zaten çok teşekkürler. Artı 0 Eksi
eyupensar98 dedi: Tam olarak silindi mi acaba bu hataya genelde BattlEye servisi neden oluyor. Yeni minidump dosyanızı da gönderir misiniz ayrıca? Genişletmek için tıkla... Hocam çözüldü dosyaları doğruladım orada tam silindi zaten çok teşekkürler.