Çözüldü KERNEL_MODE_HEAP_CORRUPTION hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
3
Yer
Ordu/Perşembe
Herkese iyi akşamlar. Birkaç saat önce Windows 10 2004'den 20H2 sürümüne yükseltme yaptım. 2004'de ekran alıntısı aracında resmi çizerken ekranım gidip geliyordu. 20H2 de bu sorunu çözdürler mi diye merak edip bir deneyeyim dedim. Normal çiziyordu ancak bir anda dondu ve mavi ekran yedim. Mavi ekran kodu: KERNEL_MODE_HEAP_CORRUPTION idi. Aşağıya OneDrive linkini atıyorum sorunum nedir tam olarak?

Çözüm
1) CPU-Z kaldırın.

2) Bluetooth sürücünüzü güncelleyin.

3) Ekran kartı sürücünüzü kaldırıp stabil bir sürücü kurun. Ekran kartınız Onboard çalışıyor ise anakart üretici websitesinden VGA driver kurun.
1) CPU-Z kaldırın.

2) Bluetooth sürücünüzü güncelleyin.

3) Ekran kartı sürücünüzü kaldırıp stabil bir sürücü kurun. Ekran kartınız Onboard çalışıyor ise anakart üretici websitesinden VGA driver kurun.

Çözüm
CPU-Z yüklüydü ama şu kadarcık program böylesine bir hataya sebep olabilir mi?

Olmasa neden yazayım ki? Bir şey var ki yazıyorum. Siz merak etmeyin. Diğer adımları da uygulayın yeter.

Ekran kartım GTX 1650 ve UHD 630 var hangisini güncellemeliyim?
Olmasa neden yazayım ki? Bir şey var ki yazıyorum. Siz merak etmeyin. Diğer adımları da uygulayın yeter.
CPU-Z yi kaldırdım BT sürücüsünü güncelliyorum. Ekran kartım GTX 1650 ve UHD 630. Laptop kullanmaktayım. Hangisi Güncellenmeli?

Intel olanı yani UHD 630'u güncellemelisiniz. Sorun çözülürse sorunum çözüldü diye geri dönüş yapmayı unutmayın lütfen.

Intel olanı yani UHD 630'u güncellemelisiniz. Sorun çözülürse sorunum çözüldü diye geri dönüş yapmayı unutmayın lütfen.
Deneyeceğim teşekkürler. Yalnız Bluetooth şu anki sürücüyü sildim ve Acer'ın sitesindeki sürücüyü yükledim. Böyle mi yapılıyor Bluetooth sürücüsü?

Evet kendi bilgisayar modelinizi seçerek yaptıysanız sorun yoktur emin olun.
Tamamdır. Böyle yaptım sürücü 2019 yılının sonunda çıkmış sürücü yüklendi ama oldu sanırım. Şu an intel'in sitesinden UHD 630 için güncelleme indiriyorum umarım dediğiniz gibi çözülür.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…