KERNEL_MODE_HEAP_CORRUPTION hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Mthan97

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarım henüz yeni 1 aylık neredeyse ve Windows 10 Pro yüklü ama bilgisayarımı açtığım zamanlar genelde gecesine kapatıp ertesi güne açtığım zamanlar KERNEL_MODE_HEAP_CORRUPTION hatası alıyorum, yardım edebilirseniz çok sevinirim sebebini bilmiyorum.
Acer Nitro AN515-44 8GM RAM Ryzen5 1650 Ti 256 GB SSD.

Tamamdır BIOS u güncelledim ama ses sürücüsünü indirdim onu nasıl seçerek yapacağımı anlayamadım. Ses olarak birçok ses için seçenek var gibi ve indirdiğim sürücüyü nasıl elimle seçerek yükleyeceğimizi tam olarak anlayamadım

Nasıl bir sürü seçenek var? Neyi seçiyorsunuz? Daha detaylı anlatsaydınız keşke.

Nasıl bir sürü seçenek var? Neyi seçiyorsunuz? Daha detaylı anlatsaydınız keşke.
Ses giriş ve çıkış
Ses,video ve oyun denetleyicileri
Yukarıdaki 2 seçenekten hangisini seçeceğim indirdiğim ses sürücüsünü yükleyebilmek için?
İlk seçeneği seçtiğimde alt seçenek olarak şunlar çıkıyor
Hoparlör(Realtek(R) Audio)
Mikrofon dizisi(Realtek(R) Audio)
İkinci seçeneği seçtiğimde ise şunlar çıkıyor
Nvidia High Defination Audio
Nvidia Virtual Audio Device(wave extensible) (WDM)
Realtek(R) Audio

Tam olarak ben de bilmiyorum. O zaman şu an bence Realtek ses sürüsücünü şimdi indirmeyin. Bilmediğimiz bir şey yapmayak çünkü yanlış yaparsak kötü şeyler olabilir.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…