KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE (139) mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 11

fenerbahce15

Decapat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/1zoJaIs4iGQAa21il6kSf1r-quh6rEr_V/view?usp=sharing
RAM
GSKILL 64GB (2x32GB) Trident Z5 RGB 6400Mhz CL32 DDR5 1.4V
SSD veya HDD modeli
Kingston KC3000 2 TB-2 Adet raid0 ile çalışıyor.
Ekran kartı
3080Ti
Anakart
X670E Tomahawk
İşlemci
Ryzen 7800x3d
Uzun bir süredir sistemim stabildi fakat bu sabah oyundayken bir anda mavi ekran hatası aldım. Sorunun kaynağı nedir, minidump okumayı bilen yardımcı olabilecek biri var mı?

Başlıkta eski bir minidump var yanlış link atmışım üstteki güncel.

1. Armoury Crate ile sürücü yüklemekte bir sorun yok. Ama hepsini yüklemeye de gerek yok. Elle chipset sürücüsü ve ekran kartı sürücüsü yüklemek yeterli. Aygıt Yöneticisi altında soru işareti olan donanım yoksa sorun yok.
  2. Sadece XMP 1 devreye almanız yeterli.

Not: Alıntı, zamanında bende yaşadım, forumdaki başka bir konudan bunu deneyerek çözümlemiştim.

1. Armoury Crate ile sürücü yüklemekte bir sorun yok. Ama hepsini yüklemeye de gerek yok. Elle chipset sürücüsü ve ekran kartı sürücüsü yüklemek yeterli. Aygıt Yöneticisi altında soru işareti olan donanım yoksa sorun yok.
  2. Sadece XMP 1 devreye almanız yeterli.

Not: Alıntı, zamanında bende yaşadım, forumdaki başka bir konudan bunu deneyerek çözümlemiştim.
Msi da armoury crate yok zaten , her şeyi elle tek tek kurdum , ramler 6000 mhz cl30 de çalışıyor manuel stabil değerler ile

Technopat Haberler

Geri
Yukarı