Aslında BIOS ayarlarından discrete ayarını UMA Only'e çevirmiştim harici ekran kartı çalışmasın diye, sorun yine düzelmedi ve otomatikman açılıyor discrete sonrasında konudan ayrıldılar hemen.
Aslında BIOS ayarlarından discrete ayarını UMA Only'e çevirmiştim harici ekran kartı çalışmasın diye, sorun yine düzelmedi ve otomatikman açılıyor discrete sonrasında konudan ayrıldılar hemen.
Size çözüm sunmaya çalıştık. Dediklerimizi uygulamadınız, dediklerimizi unuttunuz. Bu sorunun sebebi ekran kartı. Wi-Fi sürücüsünün donanım kimliğini at en azından ona bakayım.
Aygıtların donanım kimliği ile aradığınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. Dünya üzerindeki neredeyse her bilgisayar parçasının bir Vendor (Üretici) ve bir de Device (Aygıt) ID'si yani kimliği vardır. VEN yani Vendor üreticinin kodudur.