A Akintuna Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 1.028 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2022 #1 Windows neden çekirdek güvenliğini kontrol edemez. Son düzenleme: 11 Haziran 2022
KS KS A Akintuna Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 1.028 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2022 #41 KojiroHyuga04 dedi: Bilmiyorum. Bozuk olduğundan OCCT testi yapmadan emin olmayın derim. 10 dakikalık bir VRAM testi çalıştırın. Ayarlara ellemeyin. Afterburner üzerinden OC işlemlerini kaldırıp testi yapın tabii ki. Genişletmek için tıkla... Aslında grafik kartı çalışıyor ama Windows algılamıyor. Bozuldu derken Windows algılamıyor. Neden acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2022 Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Bilmiyorum. Bozuk olduğundan OCCT testi yapmadan emin olmayın derim. 10 dakikalık bir VRAM testi çalıştırın. Ayarlara ellemeyin. Afterburner üzerinden OC işlemlerini kaldırıp testi yapın tabii ki. Genişletmek için tıkla... Aslında grafik kartı çalışıyor ama Windows algılamıyor. Bozuldu derken Windows algılamıyor. Neden acaba?
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 17.028 Makaleler 18 Çözümler 465 Yer Valisiz Vilayet! 13 Haziran 2022 #42 Muhtemelen soğuk lehim durumu var ama testleri yaparsanız çok memnun olacağım. Sorunu çözmek için uğraşıyorum, boşa gitmesin. Artı 0 Eksi
Muhtemelen soğuk lehim durumu var ama testleri yaparsanız çok memnun olacağım. Sorunu çözmek için uğraşıyorum, boşa gitmesin.
KS KS A Akintuna Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 1.028 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2022 #43 KojiroHyuga04 dedi: Bakacağız ama bizi de bir dinleseniz rica etsem? Genişletmek için tıkla... Dinliyorum şu anda OCCT programını indiriyorum. İndirdim. Neye basacağım? Dosya Ekleri OCCT 13.06.2022 17_03_54.png 167,5 KB · Görüntüleme: 39 Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2022 Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Bakacağız ama bizi de bir dinleseniz rica etsem? Genişletmek için tıkla... Dinliyorum şu anda OCCT programını indiriyorum. İndirdim. Neye basacağım?
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 17.028 Makaleler 18 Çözümler 465 Yer Valisiz Vilayet! 13 Haziran 2022 #44 VRAM demiştim. 10 dakika boyunca çalışması yeterli. VRAM Usage kısmı başta gördüğünüz şekilde kalacak, yani ayarlarla oynanmayacak. Testi başlatabilirsiniz. Artı 0 Eksi
VRAM demiştim. 10 dakika boyunca çalışması yeterli. VRAM Usage kısmı başta gördüğünüz şekilde kalacak, yani ayarlarla oynanmayacak. Testi başlatabilirsiniz.
KS KS A Akintuna Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 1.028 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2022 #45 Testi başlattım. Grafik kartımı algılamıyor. Sadece Intel UHD Graphics 620'yi algılıyor. Maalesef Son düzenleme: 13 Haziran 2022 Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 17.028 Makaleler 18 Çözümler 465 Yer Valisiz Vilayet! 13 Haziran 2022 #46 Geçmiş olsun o zaman. Kart soğuk lehime düşmüş. Reballing işlemi garanti olmasa da yapıldığı takdirde biraz daha bu kartı kullanabilmeniz olanak sağlayacaktır. Artı 0 Eksi
Geçmiş olsun o zaman. Kart soğuk lehime düşmüş. Reballing işlemi garanti olmasa da yapıldığı takdirde biraz daha bu kartı kullanabilmeniz olanak sağlayacaktır.
KS KS A Akintuna Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 1.028 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2022 #47 KojiroHyuga04 dedi: Geçmiş olsun o zaman. Kart soğuk lehime düşmüş. Reballing işlemi garanti olmasa da yapıldığı takdirde biraz daha bu kartı kullanabilmeniz olanak sağlayacaktır. Genişletmek için tıkla... Ama grafik kartı çalışıyor,sadece windows algılamıyor tekrar hatırlatayim. Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Geçmiş olsun o zaman. Kart soğuk lehime düşmüş. Reballing işlemi garanti olmasa da yapıldığı takdirde biraz daha bu kartı kullanabilmeniz olanak sağlayacaktır. Genişletmek için tıkla... Ama grafik kartı çalışıyor,sadece windows algılamıyor tekrar hatırlatayim.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 17.028 Makaleler 18 Çözümler 465 Yer Valisiz Vilayet! 13 Haziran 2022 #48 Soğuk lehim nedir araştırın. Soğuk lehim nedir? - Birgsm PaylaşLehim alaşımları ve lehim karakteristikleri Soguk lehim fabrişka ğretiminde [...] Daha fazla oku www.birgsm.com Kart çalışsa bile bağlantılarda sıkıntı var ve sistem de onu algılamıyor. Artı 0 Eksi
Soğuk lehim nedir araştırın. Soğuk lehim nedir? - Birgsm PaylaşLehim alaşımları ve lehim karakteristikleri Soguk lehim fabrişka ğretiminde [...] Daha fazla oku www.birgsm.com Kart çalışsa bile bağlantılarda sıkıntı var ve sistem de onu algılamıyor.
KS KS A Akintuna Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 1.028 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2022 #49 Aslında bozuk,Intel grafik kartımı kaldırdıktan sonra çalışan nvidia ekran kartım değilmiş,gizli olan microsoft temel görüntü bağdaştırıcısıymış. KojiroHyuga04 dedi: Soğuk lehim nedir araştırın. Soğuk lehim nedir? - Birgsm PaylaşLehim alaşımları ve lehim karakteristikleri Soguk lehim fabrişka ğretiminde [...] Daha fazla oku www.birgsm.com Kart çalışsa bile bağlantılarda sıkıntı var ve sistem de onu algılamıyor. Genişletmek için tıkla... Biraz zor bir şey gibi görünüyor. Karta mümkün olduğunca zarar vermeden nasıl yapılabilir? Son düzenleme: 14 Haziran 2022 Artı 0 Eksi
Aslında bozuk,Intel grafik kartımı kaldırdıktan sonra çalışan nvidia ekran kartım değilmiş,gizli olan microsoft temel görüntü bağdaştırıcısıymış. KojiroHyuga04 dedi: Soğuk lehim nedir araştırın. Soğuk lehim nedir? - Birgsm PaylaşLehim alaşımları ve lehim karakteristikleri Soguk lehim fabrişka ğretiminde [...] Daha fazla oku www.birgsm.com Kart çalışsa bile bağlantılarda sıkıntı var ve sistem de onu algılamıyor. Genişletmek için tıkla... Biraz zor bir şey gibi görünüyor. Karta mümkün olduğunca zarar vermeden nasıl yapılabilir?
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 17.028 Makaleler 18 Çözümler 465 Yer Valisiz Vilayet! 14 Haziran 2022 #50 Zaten Reballing yani lehim yenilemesini siz yapamazsınız. Bunun için bir BGA makinesi ve yeteneğe sahip olmanız lazım. Artı 0 Eksi
Zaten Reballing yani lehim yenilemesini siz yapamazsınız. Bunun için bir BGA makinesi ve yeteneğe sahip olmanız lazım.