Minidump dosyalarını paylaştım, yardımcı olursanız sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör:
Steam ve Vanguard nedeniyle hatalar gözüküyor. USB donanımlar veya sürücüleri sebebiyle de sıkıntılar var. Foxconn G31MV-K anakart ve E5200 işlemci kullanıyorsunuz. Ekran kartınızı tam olarak bulamadım. Windows 8.1 kullanıyorsunuz. Foxconn desteği kapalı olduğu için sürücü bulmak zor olabilir. Windows 8.1 için sürücüsü de olmayabilir.
DISM aracı kullanarak sistemi onarmayı deneyin.
Rehber: DISM aracı nedir ve nasıl kullanılır?
Herkese iyi günler. Bu rehberde sizlere DISM komutunun ne işe yaradığını, ne tarz durumlarda kullanılacağını ve nasıl kullanılacağını göstereceğim. İlk önce DISM nedir onu öğrenelim. DISM aracı yani “Deployment Image Servicing and Management” aracı sistemde tıpkı SFC komutunun yaptığı işlev...www.technopat.net
Açıkcası Win 8.1 sürücüleri şu anlık daha fazla FPS veriyor. Şu bilgisayarda alabileceğim en fazla FPS'i alıyorum.Maalesef hocam. 8.1 için sürücü desteği yok. Windows 7 için olan sürücüleri kurma yöntemi var. Attığım yere bakabilirsiniz. Türkçe`ye çevirmek gerekebilir. Bu konuda da yardımcı olabiliriz. Sorun yaşarsanız yazın.
Adrenalin 2020 on Windows 8.1?
For many many years I have been able to install AMD W7 drivers on Windows 8.1 since they quit supporting it. However with the Adrenalin 2020 driver release its the first time I seen AMD not letting you install the driver at least not the control panel and all the extra features despite all the...community.amd.com
Google Çeviri
Google'ın ücretsiz olarak sunulan hizmeti, İngilizce ile 100'den fazla dil arasında kelime, ifade ve web sayfalarını anında çevirebilir.translate.google.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.