Hiç sormayın, hep en kötü senaryoyu düşündüğüm için sürekli tereddüt ediyorum.
Antivirüsü kaldırdım, dediğiniz gibi bir süre böyle kullanacağım.
Sistem sağ olsun bir mavi ekran daha yedim. DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL hata kodu. WinDbg ile baktığımda nvlddmkm.sys dosyasını gösteriyor. DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp farklı versiyon bir sürücü kuracağım. "lm" komutunu girdiğimde ise bunlar karşıma çıktı:
Malwarebytes kaldırmama rağmen onunla ilgili olduğunu düşünüyorum.
Bu mesajı yazdıktan hemen sonra KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE hatası yedim yine. Logitech sürücülerinden kaynaklı diye tahmin ediyorum.
1 dakika içerisinde 2 defa aynı hatadan yedim. Yetişin lütfen @GFYT .
Sistemi güvenli modda başlatmaya çalışırken BAD_POOL_CALLER hatası aldım. Yeniden başlarken SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED hatası aldım. İnternette sürücü kaynaklı olduğu söylenmiş ama hangi sürücüden kaynaklı bilmiyorum. Artık akıl sağlığımı kaybetmek üzereyim bugün öğlenden beridir sadece mavi ekranlarla cebelleşiyorum.
Hiç sormayın, hep en kötü senaryoyu düşündüğüm için sürekli tereddüt ediyorum.
Antivirüsü kaldırdım, dediğiniz gibi bir süre böyle kullanacağım.
Sistem sağ olsun bir mavi ekran daha yedim. DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL hata kodu. WinDbg ile baktığımda nvlddmkm.sys dosyasını gösteriyor. DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp farklı versiyon bir sürücü kuracağım. "lm" komutunu girdiğimde ise bunlar karşıma çıktı:
Malwarebytes kaldırmama rağmen onunla ilgili olduğunu düşünüyorum.
Bu mesajı yazdıktan hemen sonra KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE hatası yedim yine. Logitech sürücülerinden kaynaklı diye tahmin ediyorum.
1 dakika içerisinde 2 defa aynı hatadan yedim. Yetişin lütfen @GFYT.
Sistemi güvenli modda başlatmaya çalışırken BAD_POOL_CALLER hatası aldım. Yeniden başlarken SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED hatası aldım. İnternette sürücü kaynaklı olduğu söylenmiş ama hangi sürücüden kaynaklı bilmiyorum. Artık akıl sağlığımı kaybetmek üzereyim bugün öğlenden beridir sadece mavi ekranlarla cebelleşiyorum.
Sistemi açmaya çalışıyorum görüntü gelmiyor. Sinirimden ağlayacağım artık. Yeni sistem aldık hevesimiz kursağımızda kaldı.
Sistem mavi ekran yediğinde kendini yeniden başlatamıyordu garip bir şekilde bu yüzden sürekli güç düğmesinden kapatmak zorunda kaldım. Bunun bir zararı olmuş mudur?
Sistemi açmaya çalışıyorum görüntü gelmiyor. Sinirimden ağlayacağım artık. Yeni sistem aldık hevesimiz kursağımızda kaldı.
Sistem mavi ekran yediğinde kendini yeniden başlatamıyordu garip bir şekilde bu yüzden sürekli güç düğmesinden kapatmak zorunda kaldım. Bunun bir zararı olmuş mudur?
Zarar olmaz ondan sık yapılmadıkça için rahat olsun. Sistemde donanımsal problem de olabilir hiç üstünde durmadım ama. RAM'in bir tanesini CPU'ya uzak sokete takıp çalıştır bakalım.
Valla bugün çok yapmak zorunda kaldım. Sonunda görüntüyü alabildim ve güvenli moddayım. Tabii ne kadar güvenli orası tartışılır güvenli modda bile yedim. İşletim sistemiyle ne kadar alakalıdır bilmiyorum ama yarın Windows 10 temiz kurulum yapmayı düşünüyorum. Windows 11 pek hayırlı gelmedi gibi.
Buyrun yediğim son mavi ekranlar:
Vallahi bugün çok yapmak zorunda kaldım. Sonunda görüntüyü alabildim ve güvenli moddayım. Tabii ne kadar güvenli orası tartışılır güvenli modda bile yedim. İşletim sistemiyle ne kadar alakalıdır bilmiyorum ama yarın Windows 10 temiz kurulum yapmayı düşünüyorum. Windows 11 pek hayırlı gelmedi gibi.
Buyurun yediğim son mavi ekranlar: