Yunus Emre Mollaoğlu
Hectopat
- RAM
- Kingston HyperX 16Gb 2666MHz CL13
- SSD veya HDD modeli
- Crucial 256Gb, HDD (bilinmiyor)
- Ekran kartı
- ASUS ROG Strix 1660 Super O.C. Edition
- Anakart
- Asus EX-H310M-V3 R2.0
- İşlemci
- Intel Core I5 9400F
YouTube bakarken aynı anda arkada oyunumu açtım ve video izlerken açılmasını bekledim. Sonra birden Chrome sayfasının solunda mavilik belirdi sonra da o mavi ekrana dönüştü. Başlıkta verdiğim hatayı verdi. Ondan sonra ise ASUS yazısının altında otomatik onarıma hazırlanılıyor yazısı çıktı ve bilgisayar açıldığı gibi kapanmaya, kapandığı gibi açılmaya başladı en sonunda tamamen açılınca hiçbir görüntü gelmeden bilgisayar çalışmaya devam etti. En sonda da bilgisayarımı arkadan kapamak zorunda kaldım. İkinci defa açtığımda da bilgisayar açılıp kapanmaya en sonunda ise görüntüsüz çalışmaya devam etti.
Bu konuyla ne kadar alakası var bilmem ama dün bilgisayarımın PSU'sundan birden yüksek fan sesi gelmeye başlamıştı açtıktan birkaç dakika sonra. Ben de bilgisayarı açıp kapayınca geçmişti.
Hard diskim 19-20 yıllık açtıktan sonra da hiç hard diskin çalışma sesini duymadım. Haliyle eski olduğu için cızırtılı bir sesi vardı. Diğer donanımlarım ise hep 2 yıl önce aldığım yeni donanımlar.
Bilgisayarın ekranı gözükmediği için bu kadar detay vermek zorunda kaldım en azından aklınıza bir şey gelir diye. Benim hiçbir fikrim yok sizce ne olabilir?
Bu konuyla ne kadar alakası var bilmem ama dün bilgisayarımın PSU'sundan birden yüksek fan sesi gelmeye başlamıştı açtıktan birkaç dakika sonra. Ben de bilgisayarı açıp kapayınca geçmişti.
Hard diskim 19-20 yıllık açtıktan sonra da hiç hard diskin çalışma sesini duymadım. Haliyle eski olduğu için cızırtılı bir sesi vardı. Diğer donanımlarım ise hep 2 yıl önce aldığım yeni donanımlar.
Bilgisayarın ekranı gözükmediği için bu kadar detay vermek zorunda kaldım en azından aklınıza bir şey gelir diye. Benim hiçbir fikrim yok sizce ne olabilir?