Çözüldü KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

DieWond

Hectopat
Daha fazla  
KERNEL SECURİTY CHECK FAİLURE adında bir durdurma koduyla mavi ekran hatası alıyorum.

Minidump:

Hatanın kaynağı nedir?

Çözüm
Yakın zamanda eklediğin/değiştirdiğin donanım var mı? Ayrıca: Aygıt yöneticisinden tüm sekmeleri kontrol et, ünlem işareti olan aygıt varsa ekran görüntüsünü paylaş.

Kullandığın harici Wi-Fi adaptörünü çıkart, mümkünse kabloyla bağla. Mümkün değilse güncelle.

Wi-Fi adaptörü dışında takılı bir şey varsa çıkart, klavye-fare dışında.

Realtek ağ sürücünü de güncelle.

Themidia yazılımını kaldır. Bunu kullanan oyun varsa oynama.

DDU rehberini uygula, ekran kartın için son çıkan WHQL sürücüyü kur. Kartını yazarsan atabilirim direkt.

Windows Update güncellemelerini kontrol et. Varsa hepsini yap.

Son olarak sistemini Malwarebytes ve Kaspersky ile tarat.
Yakın zamanda eklediğin/değiştirdiğin donanım var mı? Ayrıca: Aygıt yöneticisinden tüm sekmeleri kontrol et, ünlem işareti olan aygıt varsa ekran görüntüsünü paylaş.

Kullandığın harici Wi-Fi adaptörünü çıkart, mümkünse kabloyla bağla. Mümkün değilse güncelle.

Wi-Fi adaptörü dışında takılı bir şey varsa çıkart, klavye-fare dışında.

Realtek ağ sürücünü de güncelle.

Themidia yazılımını kaldır. Bunu kullanan oyun varsa oynama.

DDU rehberini uygula, ekran kartın için son çıkan WHQL sürücüyü kur. Kartını yazarsan atabilirim direkt.

Windows Update güncellemelerini kontrol et. Varsa hepsini yap.

Son olarak sistemini Malwarebytes ve Kaspersky ile tarat.

Çözüm

Çok teşekkür ediyorum. Önceki Windows 7 sistemimde kullandığım bir Wi-Fi adaptörümü şu an Windows 10 sistemimde kullanıyorum. Sanırım hata kaynağı o.

Çok teşekkür ediyorum. Önceki Windows 7 sistemimde kullandığım bir Wi-Fi adaptörümü şu an Windows 10 sistemimde kullanıyorum. Sanırım hata kaynağı o.
Olabilir, dediklerimin hepsini yapın. Sonucu belirtin.

Önce sorununuz çözülsün, sonra işaretleyin

Themidia yazılımını bulamadığım için diğer dediklerinizin hepsini yaptım. Güncellemelerden sonra hatayı almaya devam ettim. Wi-Fi adaptörü kablo ile bağlıydı. İki gündür modeme Ethernet kablosu ile bağlıyım ve mavi ekran almıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…