Çözüldü KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

rweenq

Decapat
Daha fazla  
Kullandığım laptopta aralıklarla mavi ekran hatasını alıyorum. Laptopa kahve döküldü, döküldükten sonra da böyle oldu. Minidump okumayı da bilmiyorum. Ekte bıraktığım Dump'ı biri okuyup nasıl çözebileceğimi söylerse çok güzel olur.

dmp

Üç kere mavi ekran aldım, üç Minidump da arşivin içinde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
BIOS güncel değil öncelikle BIOS güncelle.

Hatalar çok spesifik donanımsal olarak zarar vermişte olabilirsin.

Sürücü hatası gözükmüyor.

Son olarak;
  • Herhangi bir aygıtın ünlem işaretiyle (!) işaretlenip işaretlenmediğini görmek için Aygıt Yöneticisi'ne bakın. Herhangi bir hatalı sürücü için sürücü özelliklerinde görüntülenen olay günlüğünü inceleyin. İlgili sürücüyü güncellemeyi deneyin.

Son olarak;
  • Herhangi bir aygıtın ünlem işaretiyle (!) işaretlenip işaretlenmediğini görmek için Aygıt Yöneticisi'ne bakın. Herhangi bir hatalı sürücü için sürücü özelliklerinde görüntülenen olay günlüğünü inceleyin. İlgili sürücüyü güncellemeyi deneyin.

Çözüm

Son olarak;

Teşekkür ederim, mavi ekran kendiliğinden geçti. Çözüm olarak işaretliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı