KickerHouse Kilopat Katılım 19 Kasım 2017 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2020 #1 Arkadaşlar merhaba, dün hiçbir şeyi olmayan PC bugün mavi ekran hatası vermeye başladı. Dump dosyalarını aşağıya bırakıyorum yardımcı olabilecek varsa sevinirim, şimdiden teşekkürler. 022220-28781-01.dmp and 2 more files Son düzenleyen: Moderatör: 22 Şubat 2020
Arkadaşlar merhaba, dün hiçbir şeyi olmayan PC bugün mavi ekran hatası vermeye başladı. Dump dosyalarını aşağıya bırakıyorum yardımcı olabilecek varsa sevinirim, şimdiden teşekkürler. 022220-28781-01.dmp and 2 more files
KS KS KickerHouse Kilopat Katılım 19 Kasım 2017 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2020 #11 MayCrasH dedi: Rica ederim, sizin için kötü bir deneyim olmuş, tekrar mavi ekran alırsan bu mesajın altına paylaş. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, iyi forumlar MayCrasH dedi: Rica ederim, sizin için kötü bir deneyim olmuş, tekrar mavi ekran alırsan bu mesajın altına paylaş. Genişletmek için tıkla... Bugün oyun oynarken bi mavi ekran hatası aldım, sorun nedir acaba yardımcı olabilir misiniz? 030420-37515-01.dmp 1 file sent via WeTransfer, the simplest way to send your files around the world we.tl Son düzenleme: 4 Mart 2020 Artı 0 Eksi
MayCrasH dedi: Rica ederim, sizin için kötü bir deneyim olmuş, tekrar mavi ekran alırsan bu mesajın altına paylaş. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, iyi forumlar MayCrasH dedi: Rica ederim, sizin için kötü bir deneyim olmuş, tekrar mavi ekran alırsan bu mesajın altına paylaş. Genişletmek için tıkla... Bugün oyun oynarken bi mavi ekran hatası aldım, sorun nedir acaba yardımcı olabilir misiniz? 030420-37515-01.dmp 1 file sent via WeTransfer, the simplest way to send your files around the world we.tl